Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення, види, загальна будова, тактико-технічні характеристики та принцип дії повітряно-пінних вогнегасників



Вогнегасники повітряно-пінні

Використовуються при гасінні пожеж класу А і В (дерево, папір, фарби та ПММ). Забороняється застосування для гасіння електроустановок, що знаходяться під напругою!

На відміну від закачних вогнегасників, в ОВП-9 (б) витісняє газ зберігається в балончику. для приведення вогнегасника в робочий стан необхідно натиснути кнопку на його голівці і почекати 5 с, поки створюється робочий тиск всередині корпусу.

Експлуатуються при температурі від +5 до +50 ° С.

Вогнегасний склад - розчин піноутворювача (ОВП).

Технічні характеристики

* 10В - горіння 10 літрів бензину шаром 3 см, що знаходиться в листі, що має форму кола (13В - відповідно 13 літрів, 34В - 34 літра і т. д.)

** 1А - горіння модельного вогнища у вигляді дерев'яних брусків, укладених в куб об'ємом 1 / 8 м3; 2А - обсяг куба в 2 рази більше (¼ м3), 4А - в 4 рази більше (½ м3) і т.д.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 1296 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...