Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Iдентифiкацiйний код: 31341854



Юридична адреса ТОВ «Кристал+»: 61184, м. Xapкiв вул. К. Корка 36а.

Метою діяльності підприємства є отримання прибутку від будівництва та продажу житлових будинків та споруд громадянам, установам, підприємствам різної форми власності.

Основний вид діяльності

Будiвництво будiвель

Товариство має право здійснювати iншi види дiяльностi, що не протирiчать його меті та діючому законодавству України.

Окремими видами діяльності, вичерпний перелік яких міститься у діючому законодавстві, товариство в пpaвi займатися тільки після одержання спеціального дозволу - ліцензії.

Основним юридичним актом, який є законодавчою базою функціонування підприємства, є Господарський кодекс України. Існуючий Кодекс прийнято 1 січня 2004 р. i він постійно доповнюється i уточнюється, створює piвнi правові умови для діяльності підприємств незалежно від форми власності на майно та від організаційної форми підприємства. В ньому викладено поняття i ознаки підприємства.

Ознаками підприємства є те, що підприємство має самостійний баланс, розрахунковий та інші рахунки в установах банків, печатку зі своїм найменуванням, а як промислове підприємство ще й товарний знак.

Підприємство не мaє в своєму складі інших юридичних осіб. Підприємство здійснює будь-які види господарської діяльності, якщо вони не заборонені законодавством України i вiдповiдають цілям, передбаченим статутом підприємства.





Дата публикования: 2015-07-22; Прочитано: 1018 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...