Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зміст теми. Сучасна банківська система України, суть фінансового ринку, типи банківських систем, функція сучасних банків



Сучасна банківська система України, суть фінансового ринку, типи банківських систем, функція сучасних банків. Види банків, класифікація їх операцій, порядок створення та організаційна структура. Організація діяльності банку. Економічні нормативи, що регулюють діяльність банків, ліквідність балансів банків, і робота, пов'язана з її підтримкою. Доходи, видатки та прибутки банку і їх використання.

Семінарське заняття

Тема. Сучасна банківська система України. Порядок створення та організація діяльності банків України.

Мета: ознайомлення і визначення суті, особливостей побудови і функцій банківської системи та перспективи її розвитку, визначення суті банку і організаційних основ його побудови.

Питання до обговорення:

1. Реорганізація банківської системи України.

2. Система побудови банківських установ і робота з проблемними банками.

3. Загальна характеристика сучасної банківської системи України.

4. Перспективи розвитку банківської системи України.

5. Банки як основна ланка кредитної системи в ринковій економіці: суть, принципи діяльності та функції в умовах ринкової економіки.

6. Види банків, їх класифікація і тенденція розвитку.

7. Класифікація банківських операцій.

8. Банківські доходи, витрати та прибутки банку і їх використання.

9. Економічні нормативи, що регламентують діяльність банків.





Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 128 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...