Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновок. У даній роботі було запропоновано рекламну кампанію для ФЦ «Барса»



У даній роботі було запропоновано рекламну кампанію для ФЦ «Барса». Метою проведення рекламної кампанії є залучення дітей та підлітків до футболу, підвищення рівня їх спортивної майстерності та підвищення емоційного зв’язку мешканців міста з ФЦ «Барса».

Цільовою аудиторією рекламної кампанії ємешканці м. Суми у віці від 15 років і вище. При чому у зв’язку з різним рівнем зацікавленості спортом до цільової аудиторії відносяться жінки лише у віці від 15 до 35 років (молодь та батьки дітей, що займаються дитячо-юнацьким футболом), а чоловіки від 15 і старше.

Виходячи з проведеного дослідження, мною було запропоновано слоган бренду - з ФЦ «Барса» та турботою про майбутнє!

На логотипі буде використано жовтий колір, як такий, що символізує енергію і зелений колір, асоціюється з юністю, з життєвими можливостями, з народженням і надією.

У якості рекламних засобів будуть використані наступні інструменти:

1) Телепередача на місцевому телебаченні;

2) Реклама на біл-бордах;

3) PR-компанії (конференції, семінари);

4) Активне просування інформації в мережі Internet;

5) Виготовлення сувенірів.

Бюджет рекламної кампанії запропоновано сформувати використовуючи метод розрахунку бюджету, що випливає із завдань комунікацій, а саме – метод розрахунку бюджету на основі цілей і завдань. Саме цей метод більшою мірою підходить до некомерційного підприємства, яким є ФЦ «Барса».

Бюджет на 2 роки рекламної кампанії складе 720000 грн. Для оцінки ефективності рекламної кампанії визначено основні ефекти, які вона можуть бути досягнуті. Економічний ефект склав 870200 грн.

Отже, ефективність рекламної кампанії склала:

тобто 121 %.

Це достатньо непоганий результат за 2 роки. При цьому неекономічні показники у подальшому будуть тільки зростати. Кількість дітей, що займаються спортом збільшиться, здорові діти збільшать кількість здорових новонароджених дітей, буде сформовано позитивне ставлення мешканців міста до ФЦ «Барса», спорту взагалі та буде поліпшуватися імідж міста на рівні країни та світу.






Дата публикования: 2015-04-09; Прочитано: 232 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...