Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до захисту курсової роботи



Виконану та оформлену курсову роботу студент подає науковому керівнику, який пише рецензію, де зазначає її теоретичний рівень, глибину виконаних досліджень, доцільність і обґрунтованість рекомендацій, формулює висновок (рекомендована чи не рекомендована робота до захисту). При позитивній оцінці робота допускається до захисту, при негативній - повертається студенту для усунення недоліків.

Студент повинен усунути вказані в рецензії недоліки і повернути роботу для повторного рецензування. При цьому попередня рецензія обов'язково додається.

Якщо робота допущена до захисту, студент повинен ознайомитись з рецензією та підготуватись до захисту При цьому він мусить підготувати відповіді на питання, згадані у рецензії та показати виправлені у роботі недоліки, відмічені керівником

Курсову роботу студент захищає прилюдно в навчальній групі в терміни, що передбачені навчальним планом. Доповідь, як правило, триває близько 5–7 хвилин. Орієнтовна структура доповіді повинна відображати структуру курсової роботи. Особливу увагу необхідно приділити характеристиці власного внеску в розробку проблеми.

Після доповіді студент відповідає на поставлені запитання. Під час захисту оцінюються: якість виконаної студентом курсової роботи, рівень знань і набутих навичок за темою, вміння аналізувати отримані результати, логічно та аргументовано викладати думки, відповідати на запитання.

Студенти, які своєчасно не виконали курсової роботи або не захистили її, до іспиту з дисципліни «Дослідження операцій» не допускаються.






Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 367 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...