Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

У якому порядку може бути вирішене клопотання засудженого?



9. Попов та Білик були засуджені за зловживання службовим становищем до 1 року виправних робіт кожний зі стягненням з них у порядку солідарної відповідальності 2000 грн. на користь будівельної організації, де вони працювали. Через 6 місяців після вступу вироку у законну силу Попов помер. На цей час з нього у відповідності з вироком для погашення завданої шкоди було стягнено 80 грн., а з Білика – 100 грн.

Як вирішити питання про подальше виконання вироку в частині стягнення сум на погашення шкоди, завданої злочинними діями Білецького будівельній організації?

10 Новіков, засуджений до одного року виправних робіт зі стягненням 15 відсотків заробітної плати і доход держави щомісячно, попав у автомобільну аварію. У результаті цього він одержав серйозні пошкодження і був поміщений у лікарню. Дружина Новікова звернулась до суду, який постановив вирок, з проханням звільнити чоловіка від подальшого відбування покарання.

У якому порядку може бути вирішене подібне клопотання?

11. При розгляді подання про звільнення від відбування покарання умовно звільненого з місць позбавлення волі з обов’язковим залученням до праці Мітюкова, суд встановив, що інвалідність другої групи одержана засудженим з причин, не пов’язаних з його виробничою діяльністю і не внаслідок трудового ушкодження, як вказувалось у висновку лікарської комісії.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 182 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...