Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Перелік умовних позначень



Якщо у тексті документа застосовуються умовні позначення, скорочення, символи, одиниці вимірювання, які не передбачені чинними стандартами, а також специфічна термінологія, то їх перелік має бути поданий у вигляді окремого списку, починаючи з нової сторінки.

Перелік розташовується стовпцем, у якому зліва в алфавітному порядку наводяться умовні позначення, скорочення тощо, а справа – їх детальна роз шифровка.

Перелік наводять у такій послідовності: скорочення (у тому числі й абревіатурні); умовні (літерні) позначення; одиниці вимірювання; терміни.

Для літерних позначень встановлюється наступний порядок запису: спочатку повинні бути наведені в алфавітному порядку умовні позначення українського алфавіту, потім – латинського, потім – грецького.

Незалежно від зазначеного за першої появи цих елементів у тексті курсової роботи наводять їх розшифровку.

Вступ

У вступі необхідно розкрити значення теми, обґрунтувати її актуальність, навести прізвища авторів, які досліджували вказану проблематику. Вказати мету та завдання, визначити об’єкт і суб’єкт, методи та інформаційну базу дослідження.

Основний зміст теми повинен бути розкритий з використанням практичного матеріалу, який би підтверджував викладені теоретичні положення. Теоретичний матеріал необхідно підкріпити проведеними розрахунками, таблицями, рисунками, первинними та зведеними документами, обліковими реєстрами, формами фінансової звітності. Всі додатки до курсової роботи повинні бути правильно оформлені і містити достовірний практичний матеріал. В окремому питанні слід дати коротку характеристику і оцінку показників господарської діяльності та постановки обліку підприємства, на практичних матеріалах якого виконується курсова робота.

У висновках та пропозиціях необхідно узагальнити основні теоретичні й практичні положення вивченої теми та внести пропозиції щодо подальшого удосконалення фінансового обліку та звітності.

Курсова робота повинна бути виконана державною мовою. Студент повинен самостійно формулювати свої думки, не допускати повторень, слідкувати за тим, щоб у роботі не було протиріч між окремими її положеннями, між даними, приведеними в окремих таблицях, бухгалтерських документах, облікових реєстрах і фінансовій звітності.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 246 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...