Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Методика розрахунку капітальних витрат



Основна частина капітальних витрат (інвестицій) на гірничо-збагачувальних підприємствах витрачається на будівельно-монтажні роботи та придбання гірничо -транспортного устаткування.

За рахунок використання інвестицій формуються основні фонди підприємства.

1. Розрахунок капітальних витрат та амортизаційних відрахувань по будівлям, які відносяться до збагачувальної фабрики

Дільниці фабрики, які відповідають технологічним процесам, як правило не мають великих будівель, але за наявності їх необхідно враховувати. Це можуть бути складські приміщення, побутові кімнати, кімнати для проведення нарядів, насосні тощо.

Ціну основних фондів приймати за даними переддипломної практики. Амортизаційні відрахування розраховувати згідно Податкового кодексу прийнятим Кабінетом Міністрів України від 05.01.2012 р. ст.144 – «Об’єкти амортизації», ст. 145 – «Класифікація груп основних засобів та інших необоротних активів. Методика нарахування амортизації»; ст. 146 – «Визначення вартості об’єкта амортизації».

Витрати на ремонт та утримання основних фондів приймати у розмірі 3,5% від загальної вартості.

Результати розрахунків наводяться у вигляді таблиці 3.3.

2. Розрахунок капітальних витрат та амортизаційних відрахувань по устаткуванню збагачувальної фабрики

Основні фонди, які необхідно для здійснення виробничого процесу, зараховуються на баланс підприємства за первинною вартістю.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 170 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...