Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додатки. У додатки виносяться громіздкі таблиці, схеми, діаграми, фор­ми документів, ксерокопії статистичних звітів про господарську діяльність організацій тощо



У додатки виносяться громіздкі таблиці, схеми, діаграми, фор­ми документів, ксерокопії статистичних звітів про господарську діяльність організацій тощо.

Додатки оформлюються як продовження дипломної роботи на наступних сторінках у порядку появи посилань у тексті роботи. Додаток мусить мати заголовок, надрукований угорі симетрично відносно тексту сторінки (по центру).

Текст кожного додатка, за необхідності, може бути поділений на розділи і підрозділи, які нумеруються у межах кожного додатка.

Ілюстрації, таблиці та формули, розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатка.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами україн­ської абетки, за винятком літер Г, Ґ, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь, наприк­лад, Додаток А, Додаток Б і т. д. Єдиний додаток позначається як додаток А.

Ілюстрації, таблиці і формули, розміщені в додатках, нумеруються у межах кожного додатка, наприклад: Рис. Д. 1.2. — другий рисунок першого розділу додатка Д; формула (А. 1) — перша формула додатка А.

Джерела, які цитуються тільки в додатках, мають розглядатися незалежно від тих, які цитуються в основній частині роботи, і мають бути перелічені наприкінці кожного додатка в переліку посилань.

Бібліографічний опис використаних джерел

До списку використаної літератури слід включати тільки ті джерела, на які є посилання у тексті. Джерела можна розміщувати в списку одним із таких способів: у порядку появи посилань у тексті (найзручніший для користування); в алфавітному порядку прізвищ перших авторів або заголовків; у хронологічному порядку.

Відомості про джерела, включені до списку, необхідно давати згідно з вимогами таких стандартів: ГОСТ 7.1-84 «Библиографическое описание документа. Общие требования и правила составления», ДСТУ 3582-97 «Інформація та документація. Скорочення слів в українській мові і бібліографічному описі. Загальні вимоги та правила», ГОСТ 7.12-93 «Библиографическая запись. Сокращение слов на русском языке. Общие требования и правила».

Для нормативно-правових актів необхідно вказувати офіційні видання (Відомості Верховної Ради України, Офіційний вісник України, газета «Урядовий кур’єр», Зібрання постанов Уряду України). Не слід посилатися на електронні бази даних та інші видання (книги), які не є офіційними джерелами змісту нормативноправових актів.

Приклади оформлення бібліографічного опису у списку джерел

до магістерської дипломної роботи

Характеристика джерела Приклад оформлення
Книги: Один автор Жолнер І. В. Фінансовий облік за міжнародними та національними стандартами: навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / І. В. Жолнер; Мін. освіти і науки, молоді та спорту України, Національний університет харчових технологій. - К.: Центр учбової літератури, 2012. - 364 с. Лишиленко О. В. Бухгалтерский облік: Підручник. - 3-тє вид., перероб. І доп. - Київ: Вид-во «Центр учбової літератури», 2011. — 670 с.  
Два автори Маслак О.О. Облік, аналіз та аудит зовнішньоекономічної діяльності: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. О. Маслак, В. Й. Жежуха. - К.: Каравела, 2011. - 399 с..
Три автори Чацкіс Ю. Д., Геє. Е. С, Наумчук О. А., Власова I. О. Організація бухгалтерского обліку: Навч. посіб. — К.: Центр учбової літератури, 2011. — 564 с.  
Чотири автори Облік у зарубіжних країнах: навч. посіб. / М.І. Бондар, Ю.А. Верига, С.І. Мельник, Н.В. Хоменко; за заг ред.. Ю.А. Вериги. – К.: «Центр учбової літератури», 2013. – 216 с.
П’ять і більше авторів Фінансовий облік: підручник: у 2 ч. – Ч.1 / [М.І. Бондар, В.І. Єфіменко, Л.Г. Ловінська та ін.]; за заг ред.. М.І. Бондаря та Л.Г. Ловінської. – К.: КНЕУ, 2012. – 553 с.
Словники Тимошенко З. І. Болонський процес в дії: словник-довідник основ. термінів і понять з орг. навч. процесу у вищ. навч. закл. / З. І. Тимошенко, О. І. Тимошенко. — К.: Європ. ун-т, 2007. — 57 с.
Законодавчі та нормативні документи Закон України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” від 16.07.1999 року №996-XIV зі змінами та доповненнями. Інструкція про застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств і організацій, затверджена наказом Міністерства фінансів України від 30 листопада 1999 року № 291, зі змінами.
Дисертації Осмятченко В.О. Бухгалтерський облік в умовах застосування інформаційних технологій: теорія та організація: дис.... доктора екон. наук: 30.09.2011 / В. О. Осмятченко; ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана". — К., 2011. — 408 с. Козіцька Н.О. Облік і контроль операцій з давальницькою сировиною: дис.... канд. екон. наук: 27.01.2012 / Н.О. Козіцька; ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана". — К., 2012. — 190 с.
Автореферати дисертацій Осмятченко В.О. Бухгалтерський облік в умовах застосування інформаційних технологій: теорія та організація: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук: 08.00.09 / В. О. Осмятченко; ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана". — К., 2011. — 33 с. Козіцька Н.О. Облік і контроль операцій з давальницькою сировиною: автореф. дис. На здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.00.09 / Н.О. Козіцька; ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана". — К., 2012. — 21 с.  

Зовнішнє оформлення

Магістерська дипломна робота оправляється у тверду обкладинку в такий спосіб, щоб листи не випадали і їх не можна було виймати без пошкодження. На внутрішньому боці обкладинки вклеюється конверт для компакт-диску.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 163 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...