Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тематика дипломної роботи



Тематика дипломних робіт повинна бути актуальною, відповідати сучасному стану перспективам розвитку науки, техніки, економіки. В дипломній роботі повинні бути використані науково-технічні, економічні дослідження з економічної кібернетики; принципи і методи побудови економіко-кібернетичних систем, комплексів; принципи організації, структурні основи кібернетичних систем, комплексів; розрахунки економіко-кібернетичних задач з визначенням характеристик, параметрів відповідних систем, комплексів і оцінюванням показників якості, економічної ефективності вказаних систем, комплексів.

Тематика дипломних робіт повинна бути основана на фактичному матеріалі підприємств та проектних організацій виробничої практики студентів та науково-дослідних робіт кафедр з залученням останніх досягнень та з урахуванням перспектив розвитку вітчизняної та зарубіжної науки, техніки і економіки.

Теми дипломних робіт розробляються та затверджуються на кафедрі. До реальних тем слід віднести теми, що виконуються по замовленню виробництва та плануються для впровадження у виробництво, що підтверджується відповідним документом, скріпленим печаткою підприємства, де проводиться впровадження. Студенти, особливо заочної форми навчання, можуть пропонувати свої теми дипломних робіт, пов’язані з їх трудовою діяльністю. Для вирішення взаємопов’язаних економіко-кібернетичних задач по складному об’єкту можуть висуватися комплексні теми, які виконуються декількома студентами. При цьому кожен студент розробляє найбільш детально одне з часткових питань теми проекту на основі загального вирішення задачі. Кожного року теми дипломних робіт поновлюються та доводяться до відома студентів.

Закріплення теми дипломної роботи за студентом здійснюється по його письмовій заяви на ім’я завідуючого кафедрою перед від’їздом на практику. При цьому вказується керівник дипломної роботи, який є співкерівником чи керівником виробничої практики та видає завдання на вивчення виробництва робіт у відповідності з темою дипломної роботи. Приблизний перелік тем дипломних робіт по спеціальності приведений у додатку 1. В дипломну роботу повинні бути включені теоретичні, експериментальні дослідження студентів, моделювання.





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 115 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...