Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення курсової роботи



Курсова робота виконується на папері формату А4 (210×297 мм).

Поля: ліворуч - 30 мм, праворуч - 10 мм, зверху - 15 мм, знизу - 20 мм.

При написанні курсової роботи з використанням комп’ютерного набору використовується 1,5 інтервал, шрифт Times New Roman, кегль - 14 пт.

Текст пишеться на одній стороні аркуша.

Робота може бути виконана як рукописно, так і друкованим способом.

Обсяг роботи становить орієнтовно 30 сторінок друкованого тексту, рукописного тексту – 45 сторінок.

Необхідно витримати заданий обсяг курсової роботи. Значне перевищення встановленого обсягу свідчить про те, що студент погано орієнтується в матеріалі, не вміє відібрати головного, найбільш суттєвого. Разом з тим, занадто малий обсяг роботи може не дозволити достатньо розкрити тему.

Потрібно дотримуватися пропорції обсягу всіх структурних частин роботи. Зокрема вступ і висновки, разом не повинні перевищувати 10% її загального обсягу.

Курсова робота включає:

- титульну сторінку (додаток 5);

- завдання на курсову роботу;

- рецензія на курсову роботу (додаток 6);

- зміст;

- вступ;

- основну частину;

- висновки і пропозиції;

- список використаної літератури;

- додатки;

- індивідуальне завдання.

Титульна сторінка оформлюється згідно з установленою формою.


Нумерація сторінок роботи починається зі вступу та повинна бути наскрізною, починаючи з титульної сторінки.

У процесі написання тексту потрібно виділяти абзаци (1,25 см).

Текст роботи викладається від третьої особи або у формі безособових речень, уникаючи займенників “я” та “ми”. Рекомендується вживати слово “автор”.

Вирази “у цьому році”, “у цей час”, “у минулому році”, тощо необхідно заміняти точною датою, вказувати рік і місяць. Після назви місяця слово “місяць” не пишеться.

Слід робити посилання на кожне запозичене положення чи точки зору авторів. У ході цитування слід звірити текст і дати точний опис джерела, звідки взято цитату. Усі факти, положення, цитати, підрахунки, використані в курсовій роботі, повинні мати посилання на літературу, що була опрацьована.

Найбільш поширеними є посилання у тексті. У даному випадку посилання оформлюється у скороченому вигляді – береться в дужки. Наприклад: [3; 23], де перша цифра “3” означає номер використаного джерела, а друга – “23” – її сторінку.

Індивідуальне завдання виконується на листах формату А4.

Кожен додаток починається з нової сторінки. У правому верхньому кутку розміщується слово “Додаток.....”. Додатки не входять в загальний обсяг курсової роботи.

При підготовці курсової роботи необхідно дотримуватись вимог правильного її оформлення. Це відноситься в першу чергу до ілюстрацій та таблиць.

Всі ілюстрації (схеми, діаграми, графіки) іменуються малюнками, які нумеруються послідовно у межах розділу арабськими цифрами (наприклад, Рис. 1.2 – другий малюнок першого розділу). Малюнки повинні розміщуватись одразу після посилання на них у тексті роботи.

Цифровий матеріал, розміщений в курсовій роботі, рекомендується оформляти у вигляді таблиць. Кожна таблиця повинна мати назву, яка розміщена під словом “Таблиця”. Таблицю розміщують після згадки про неї в тексті. Під час посилання на таблицю в тексті вказують її повний номер і слово “Таблиця” пишуть в скороченому вигляді (наприклад: див. табл. 3.2).





Дата публикования: 2015-04-07; Прочитано: 501 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.011 с)...