Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 13. Новели цивільного кодексу України: договори ренти, факторингу, комерційної концесії



Орієнтовний план

РОЗДІЛ 1. Особливості правового регулювання договорів ренти, факторингу, комерційної концесії.

РОЗДІЛ 2. Характеристика договорів ренти, факторингу, комерційної концесії:

2.1. Суттєві риси договору ренти.

2.2.Сутність договору факторингу

2.3. Договір комерційної концесії у цивільному законодавстві.

РОЗДІЛ 3. Проблеми законодавчого регулювання договорів ренти, факторингу, комерційної концесії.

Дана тема присвячена нововведенням Цивільного кодексу від 16 січня 2005 року. Тому для кожного з договорів виділено окремий підрозділ у другому розділі плану роботи. З ініціативи студента кожен із підрозділів можливо розбити на підпункти, з метою більш детального розкриття суті кожного з договорів.

У кожному з питань необхідно висвітлити особливості правового регулювання кожного з договорів, їх юридичні ознаки, істотні умови, зміст договору, підстави зміни, розірвання і припинення договорів.

Особливу увагу слід приділити різниці у назвах, що існує серед науковців стосовно назви договору комерційної концесії: даний договір носить ще й назву франчайзингу, а інколи – навіть франшизи (що не є логічним з тієї позиції, що поняття „ франшиза” притаманне для договору страхування).

Рекомендовані джерела: 1; 17; 18; 31; 84; 161; 164; 169; 185; 256; 506.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 309 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...