Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Друкуючий механізм: CITIZEN DP 614-DFC



Індикатор для клієнта: цифровий (LED 9 знаків).

Індикатор для персоналу: індикатор принтера має два рядки з можливістю відтворення 20 знаків у кожному (буква та цифрова інформація). Під час продажу продавець може бачити назву товару, його ціну, підсумок, суму та решту, повідомлення про роботу та обслуговування принтера.

Клавіатура принтера плоска і складається з чотирьох клавіш. Натискання будь-якої з них підтверджується звуковим сигналом.

У фіскальну пам'ять виробник вводить заводський номер принтера, який потім друкується на фіскальному чеку.

Перед початком роботи у фіскальну пам'ять вводять реєстраційні (під час фіскалізації) та актуальні ставки ПДВ (після фіскалізації), а під час виконання денних звітів - номер і дату звіту, вартість продажу нетто (за окремими податковими групами), суми податку для кожної ставки ПДВ, загальну суму податку, загальну суму готівки, кількість чеків, з яких складається звіт, кількість анулювань пам'яті RAM та тип анулювання.

На практиці застосовуються два режими роботи: нефіскальний (режим навчання) і фіскальний.

Нефіскальний призначений для навчання роботи на принтері. У цьому режимі фіскальна пам'ять заблокована, на документах продажу не друкується заводський номер та фіскальний логотип, періодичні звіти денного продажу недоступні.

У фіскальну пам'ять після фіскалізації принтера записується кожна операція продажу, а також факт анулювання пам'яті RAM, у якій переховується між іншим вартість денного продажу. Ця операція здійснюється під час денних фіскальних рапортів.

Принтер може друкувати два види документів: фіскальні та нефіскальний.

Фіскальні документи друкуються лише у фіскальному режимі. Це чек продажу, звіти денний і періодичний. Кожний з них має заводський номер і фіскальний логотип. Номер чека називається "лічильником фіскальних чеків".

Документи, що друкуються в режимі навчання, є нефіскальними документами. Такі документи можна друкувати також після фіскалізації принтера. Тоді на кожному з них на початку і в кінці повідомлення з'являється напис " # НЕФІСКАЛЬНИЙ # ".





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 439 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...