Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ФУНКЦІЇ. Функція – вираз, відповідно до якого проводяться деякі обчислення з аргументами і визначається його числове значення



Функція – вираз, відповідно до якого проводяться деякі обчислення з аргументами і визначається його числове значення.

Слід особливо зазначити різницю між аргументами і параметрами функції. Змінні, зазначені в дужках після імені функції, є її аргументами і замінюються при обчисленні функції значеннями з дужок. Змінні в правій частині визначення функції, не зазначені в дужках у лівій частині, є параметрами і повинні задаватися до визначення функції (див. Приклад 2 Рисунка1).

Головною ознакою функції є повернення значення, тобто функція у відповідь на звертання до неї по імені з указівкою її аргументів повинна повернути своє значення.

Функції в пакеті MathCAD можуть бути вбудовані(див. Додаток 3), тобто завчасно введені розроблювачами, і визначені користувачем.

Способи вставки вбудованої функції:

1. Вибрати пункт меню Вставка Þ Функция.

2. Натиснути комбінацію клавіш Ctrl + E.

3. Клацнути на кнопці .

4.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 268 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...