Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Огляд і аналіз існуючих аналогів



Основними програмами, що використовуються для зняття образів є наступні:

· DAEMON Tools Lite;

· CDBurnerXP;

· BurnAware Free;

· ImgBurn;

· Alcohol 120%.

1.3.1 DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite - Безплатне програмне забезпечення для створення простих та складних образів дисків та емуляції приводів CD/DVD/Blu-Ray.

Рисунок 1.3.1 - DAEMON Tools Lite

Робота з образами дисків

· Створення образів в форматах MDF, MDS і MDX з дисків CD/DVD/Blu-Ray.

· Управління каталогом образів. При бажанні, Ви можете змінити старі образи на нові, встановити на них паролі або стиснути їх до потрібного розміру.

· Управління емулятором через командну строку.

· Управління віртуальними дисками через трей системи.

· Підтримка протоколів USB.

· Підтримка асоціації файлів.

· Монтування образів MDX, MDS, MDF, ISO, B5T, B6T, BWT, CCD, CDI, BIN, CUE, APE, FLAC, NRG і ISZ в привід CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RAM, DVD-RW. Крім того, Даймон Тулс дозволить емулювати як звичайні, так і захищені від запису диски (наприклад, може обійти такі розповсюджені технології захисту, як: Securom, StarForce, CDCOPS чи Protect CD). Також, є можливість виконувати емуляцію для ігрових приставок PlayStation, X-BOX и GameCube. Емулятор може створювати до 4-х віртуальних приводів.

· Перегляд історії монтованих образів.

Рисунок 1.3.2 – Робота з образами дисків

Налаштування

· Підтримка гарячих клавіш.

· Зміна мови користувацького інтерфейсу (включаючи, українську мову).

· Автоматичне оновлення програми.

· Підтримка онлайн-сервісу GameSpace. В програму вбудовано спеціальний сервіс який відображає ТОП-100 популярних образів, рейтинг ігор. Також, спорядженій функціями пошуку образів по назві в Інтернеті та пошуком схожих образів.

Рисунок 1.3.3 – Налаштування

Висновок

Таким чином, Даймон Тулс Лайт отримав визнання зі сторони багатьох користувачів світу у зв’язку з можливостями створення та монтування образів на віртуальні приводи. На даний момент серед аналогічних безкоштовних продуктів рівних йому немає.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 5087 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...