Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні положення. Студенти відповідно до навчального плану виконують індивідуальну роботу з дисципліни "економічна теорія" з метою закріплення основних понять



Студенти відповідно до навчального плану виконують індивідуальну роботу з дисципліни "Економічна теорія" з метою закріплення основних понять, положень і тем курсу.

Під час виконання індивідуальної роботи студенти повинні оволодіти методами та прийомами розрахунків основних макроекономічних показників, що необхідні для самостійного аналізу національної економіки.

Кожен студент повинен самостійно виконати одне комплексне завдання індивідуальної роботи, яке охоплює основні теми дисципліни. До складу кожного завдання входять два теоретичних питання і п’ять розрахункових задач.

Індивідуальна робота має бути надрукована через 1,5 інтервал шрифтом 14 з абзацами і полями 3 см зліва, 1 см справа, по 2 см зверху і знизу. Скорочення слів, окрім загальноприйнятих, не допускається.

Сторінки тексту повинні бути пронумеровані (нумерація на титульній сторінці не ставиться). Обсяг роботи рекомендується в межах 15-20 сторінок. Значне перевищення встановленого обсягу є недоліком роботи і вказує на те, що студент не зумів відібрати і переробити потрібний матеріал.

До тексту повинен бути прикладений список використаної при виконанні роботи літератури. У тексті обов'язково повинні бути посилання на літературні і статистичні джерела. Під використанням джерел і літератури розуміється наступне:

точне цитування;

використання думки автора цитованого джерела, проте сама думка висловлюється автором індивідуальної роботи;

вказівка на ознайомлення з джерелами і літературою без прямого запозичення.

При складанні списку літератури в перелік включаються тільки ті джерела, які дійсно були використані при підготовці до написання індивідуальної роботи.

Список використаних джерел і літератури складається строго в алфавітному порядку.

Індивідуальна робота повинна мати наступні складові:

1) титульна сторінка;

2) зміст;

3) текстовий виклад матеріалу, розбитий на розділи (розділи, підрозділи і т. п.) із заголовками, що відповідають змісту;

4) рішення задач;

5) список використаної літератури.

Індивідуальна робота має 30 варіантів. Номер варіанту відповідає порядковому номеру прізвища студента у списку групи.

ЗАВДАННЯ ДО ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 150 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...