Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація, озброєння, тактика дій підрозділів армійської авіації у бою



Армійська авіація СВ США і ФРН є новим високоефективним родом військ. Насичення сухопутних військ армійською авіацією різко підвищило бойові, розвідувальні можливості і тактичну рухливість з'єднань і частин.

На армійську авіацію покладені наступні завдання:

нанесення ударів по силах і засобах противника і, насамперед, поразка його бронетанкової техніки і протитанкових засобів;

вогнева підтримка сухопутних військ;

ведення повітряної розвідки;

висадження тактичних повітряних десантів;

підвищення тактичної мобільності загальновійськових з'єднань, частин і підрозділів;

коректування вогню польової артилерії;

забезпечення управління і зв'язку, РЕБ, мінування, евакуація поранених, пошук і порятунок.

Останнім часом на армійську авіацію починають покладати нові завдання - боротьбу з вертольотами і літаками, які летять на низьких висотах та придушення військових засобів ППО.

Всі сили і засоби армійської авіації зведені в бригади, полки, батальйони і роти. Основу озброєння підрозділів і частин становлять вертольоти різних типів і модифікацій. По своєму цільовому призначенню вертольоти підрозділяються на чотири основних класи:

бойові (ударні);

розвідувальні;

багатоцільові;





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 747 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...