Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Майбутніх фахівців в сфері оподаткування готують



досвідчені викладачі спеціалісти – представники науки і практики

Викладачі кафедри, окрім науково-педагогічного досвіду роботи в ХНЕУ,

мають досвід роботи в:

· науково-дослідних установах;

· органах державної влади, зокрема в податкових органах;

· сфері консалтингових та юридичних послуг;

· інформаційно-аналітичних спеціалізованих виданнях;

· на посадах бухгалтерів та економістів підприємств.

Більшість викладачів (85%) закінчили ХНЕУ, (15% – НТУ «ХПІ», ХНАДУ та УкрДАЗТ) і добре знають особливості професійної підготовки майбутніх фахівців з напряму економіка та підприємництво, 20% викладачів мають другу вищу освіту – юридичну. Середній стаж науково-педагогічної роботи викладачів кафедри оподаткування – 13 років, а середній вік – 38 років

Наукові ступені мають 14 викладачів, або 75% науково-педагогічного персоналу. У складі науково-педагогічного персоналу кафедри: один професор-доктор економічних наук, 7 кандидатів економічних наук-доцентів, 6 кандидатів економічних наук-старших викладачів, 2 старших викладачі та 2 викладачі без наукового ступеня. В аспірантурі на кафедрі навчається 3 аспіранти. На кафендрі є інженер та лаборант. На основі договору про співробітництво між ХНЕУ ім. С. Кузнеця та НДЦ ІПР НАН України в науково-педагогічній діяльності кафедри приймають участь 2 аспіранти НДЦ ІПР НАН України.

Іванов Юрій Борисович Завідувач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Заступник директора з наукової роботи НДЦ ІПР НАН України Доктор економічних наук, професор Заслужений економіст України Академік Академії економічних наук України  
Іванов Юрій Борисович очолює кафедру оподаткування з моменту її створення в 2003 р. Народився 7 березня 1955 р. в м. Харків. Освіта:У 1977 р. закінчив ХІЕІ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) за спеціальністю економіка і організація металургійної промисловості. У 1983 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.05 – економіка, організація управління та планування металургійної промисловості на тему «Исследование влияния колеблемости качества кокса на технико-экономические показатели работы доменных печей большого объема». У 1997 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук на тему «Організаційно-економічні проблеми забезпечення конкурентоздатності промислових підприємств в умовах формування ринкових відносин». Досвід роботи: У період з 1980 р. по 1993 р. обіймав посади молодшого наукового співробітника науково-дослідного сектору, викладача та доцента. У 1989 р. присвоєно вчене звання доцента кафедри економіки і організації промислового виробництва. З 1996 р. по січень 2003 р. перебував на посадах доцента кафедри економіки та організації промислового виробництва, професора кафедри економіки підприємств та менеджменту, завідувача кафедри менеджменту і маркетингу. У 2001 р. присвоєно вчене звання професора кафедри менеджменту та маркетингу. Очолює кафедру оподаткування з моменту її створення в 2003 р. З січня 2011 р. працює в НДЦ ІПР НАНУ на посаді заступника директора з наукової роботи. Досягнення: Іванов Ю. Б. є: консультантом IBFD (Нідерланди) з питань оподаткування в Україні; членом спеціалізованих вчених Рад ХНЕУ ім. С. Кузнеця та НДЦ ІПР НАНУ; членом редколегій спеціалізованих фахових видань: «Економіка розвитку», «Управління розвитком», «Бизнес Информ»; членом науково-методичної комісії Міністерства освіти і науки України з економіки і підприємництва – підкомісії «Фінанси і кредит»; членом експертної ради Державної акредитаційної комісії України з економіки; членом науково-експертної ради Міністерства доходів і зборів; постійним автором газети «Бухгалтерія»; Іванов Ю. Б. приймав участь у: розробці Концепції реформування податкової системи України (2006 – 2007 рр.); розробці та науковій експертизі проекту Податкового кодексу України (2007 р.); розробці Податкового кодексу України (2010 р.); розробці Науково-практичних коментарів до Податкового кодексу України (2010 – 2011 рр.); Відзначений МОН почесними відзнаками «Відмінник освіти» та «За наукові досягнення». За результатами наукових досліджень видано понад 700 наукових праць, у тому числі 57 монографій, 6 підручників, 30 навчальних посібників. За період наукової та науково-педагогічної діяльності підготував 2 доктора та 11 кандидатів наук економічних наук.
Найденко Олексій Євгенович Доцент, Заступник завідувача кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук, доцент Найденко Олексій Євгенович працює на кафедрі оподаткування з 2003 р. Народився 1 червня 1977 р. в м. Харків. Освіта: У 2000 р. закінчив факультет обліку та аудиту ХДЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця). В 2001 р. закінчив магістратуру державної служби ХДЕУ за спеціальністю «Економіка». У 2006 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.01 – економіка, організація і управління підприємствами на тему «Внутрішньовиробничі аспекти формування конкурентної стратегії підприємства». Досвід роботи: З 2003 р. працював на посаді викладача, доцента кафедри оподаткування Харківського національного економічного університету. Досягнення: В 2010 р. отримав першу премію Всеукраїнського конкурсу молодих науковців в галузі оподаткування ім. М. І. Туган-Барановського в номінації «Підручники та навчальні посібники» за підручник «Податковий облік та звітність». Приймав участь у розробці Науково-практичних коментарів до Податкового кодексу України (2010 – 2011 рр.). За результатами наукових досліджень видано понад 110 наукових праць, у тому числі 12 монографій, більш ніж 50 статей у фахових наукових виданнях, більше 70 тезисів за результатами участі у наукових конференціях. Керує підготовкою 2 аспірантів.
Зима Ольга Григорівна Доцент кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук, доцент Зима Ольга Григорівна працює на кафедрі оподаткування з 2005 р. Народилася 8 червня 1963 р. в м. Краматорськ Донецької області. Освіта: У 1987 р. закінчила ХІЕІ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця). В 2006 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.01 – економіка, організація і управління підприємствами на тему «Управління кон'юнктурою трудових ресурсів підприємств». Досвід роботи: В 1987 р. поступила на роботу на підприємство «Турбоатом» у відділ АСУП інженером-програмістом. З 1989 р. Зима О. Г. працювала методистом заочного факультету, потім викладачем кафедри економічного аналізу ХНЕУ. З 2005 р. працювала викладачем, з вересня 2008 р. обіймає посаду доцента кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення:У 2010 р. брала участь у написанні та редагуванні науково-енциклопедичного видання «Фінанси. Бюджет. Податки: національна та міжнародна термінологія». За час роботи в ХНЕУ за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, досягнення значних успіхів в організації та удосконаленні навчальної, виховної, науково-методичної та науково-дослідної роботи нагороджена Почесною грамотою Дзержинської районної ради, Почесною грамотою Харківської міської ради, Грамотою Харківської обласної ради. За результатами наукових досліджень видано 70 наукових праць, в тому числі участь у 9 колективних монографіях, 1 препринт, 35 наукових статей, 24 тезисів за результатами участі у наукових конференціях, 6 навчально-методичних розробок.
Громика Надія Костянтинівна Старший викладач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук Заслужений економіст України Державний радник податкової служби III рангу
Громика Надія Костянтинівна працює на кафедрі оподаткування з 2012 р. Народилася 6 липня 1955 року в с. Червоний Донець Ізюмського району Харківської області. Освіта: У 1976 р. закінчила ХІЕІ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця), отримавши спеціальність економіста. У 2012 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.05 – розвиток продуктивних сил і регіональна економіка на тему «Формування стратегії соціально-економічного розвитку регіону України в посткризовий період (на прикладі Харківської області)». Досвід роботи: Трудову діяльність розпочала на Харківському дослідно-експерементальному заводі «Металоприлад». У фінансовій системі почала працювати з 1982 р. в контрольно-ревізійному управлінні Міністерства фінансів України по Харківській області. З липня 1990 р., тобто з моменту створення, і до березня 2009 р. (майже 19 років) працювала в Державній податковій адміністрації у Харківській області. В ДПА пройшла шлях від головного державного податкового ревізора-інспектора, заступника голови (з 02.1993 р.) до посади першого заступника голови. Постійно працює над підвищенням кваліфікації, що підтверджується сертифікатами аудитора і податкового консультанта. Досягнення:За особистий внесок у розвиток податкової служби України, високий професіоналізм та сумлінну працю нагороджена: Нагрудними знаками Державної податкової адміністрації України: «Почесний працівник ДПС України», «За честь і службу»; Почесною відзнакою ДПС України; Почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава»; Срібною ювілейною медаллю «5 років Державній податковій адміністрації України»; Дипломом Міжнародного академічного рейтингу популярності та якості «Золота фортуна»; Почесною грамотою ДПА України; Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації; Відзнакою ДПА у Харківській області «Орденом за заслуги» та медаллю «Службі користь – державі благо». За особисті заслуги в суспільній діяльності нагороджена орденами Миколи Чудотворця, Покрови Святої Богородиці і Святої Великомучениці Варвари. За результатами наукових досліджень видано понад 10 наукових праць у вигляді статей, підрозділів у монографії.  
Давискіба Катерина Володимирівна Доцент кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук, доцент Давискіба Катерина Володимирівна працює на кафедрі оподаткування з 2004 р. Народилася 14 грудня 1977 р. в м. Харків. Освіта: У 1999 р. закінчила ХДАДТУ (зараз – ХНАДУ). В 2005 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.10.01 – розміщення продуктивних сил і регіональна економіка на тему «Економічний потенціал регіону та його ефективне використання в умовах ринкової трансформації». Досвід роботи: З 7.1999 р. по 12.1999 р. працювала економістом планово-економічного управління ВАТ «Турбоатом». З 9.2004 р. по 8.2009 р. працювала на посаді викладача, з 9.2009 р. – на посаді доцента кафедри оподаткування. Досягнення: Приймала участь у розробці Науково-практичних коментарів до Податкового кодексу України (2010 – 2011 рр.). За результатами наукових досліджень видано понад 50 наукових праць, з них 7 монографій, 4 навчальних посібника, більше 20 статей, 5 учбово-методичних розробок.  
Карпова Влада Вікторівна Доцент кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук, доцент Карпова Влада Вікторівна працює на кафедрі оподаткування з 2003 р. Народилася 26 квітня 1974 р. в м. Харків. Освіта: У 1997 р. закінчила економічний факультет за спеціальністю облік і аудит ХІІЗТ (зараз УкрДАЗТ) і отримала диплом з відзнакою. В 2005 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.01 – економіка, організація і управління підприємствами на тему «Формування системи податкового планування на підприємстві». Досвід роботи: З вересня 1997 р. по липень 2000 р. працювала на посадах головного бухгалтера на підприємствах: вересень 1997 р. – серпень 1999 р. – ПП «Топпласт»; серпень 1999 р. – травень 2000 р. ТОВ «Топ-Хім»; травень 2000 р. – ТОВ КПП «Вітамін». З квітня 2000 р. по вересень 2003 р. працювала на посаді консультанта з економічних питань в ТОВ «Спертсервіс». З вересня 2003 р. працювала на посаді викладача, а згодом – доцента кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: є постійним автором журналу «Бухгалтер». В 2007 р. стала переможцем Всеукраїнського конкурсу молодих науковців в галузі оподаткування ім. М. І. Туган-Барановського в номінації «Кращій навчальний посібник». За результатами наукових досліджень видано наукових праць обсягом більш 107 умовних друкованих аркушів, з них понад 235 статей і тезисів, 2 монографії та 3 навчально-методичні розробки.
Коновалов Євген Ігорович Старший викладач кафедри оподаткування, Заступник з організації навчального процесу Керівника Центру заочної та дистанційної освіти ХНЕУ ім. С. Кузнеця Коновалов Євген Ігорович працює на кафедрі оподаткування з 2003 р. Народився 12 червня 1978 р. в м. Харків. Освіта: У 2000 р. закінчив ХДЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства» та кваліфікацію економіста. У 1999 р. закінчив курс «Ефективність інноваційної та інвестиційної діяльності» Центрально-європейського університету з оцінкою «відмінно». Досвід роботи: З 1.09.2000 р. по 31.10.2000 р. працював викладачем кафедри економіки підприємства та менеджменту ХДЕУ. В 2001 р. працював в ММК «УКРГАЗНЕФТЕМАШ» на посаді референта і викладачем кафедри економіки підприємства та менеджменту ХДЕУ одночасно. З 29.07.2003 р. здійснював підприємницьку діяльність з надання консультаційних послуг з оподаткування, стратегічного маркетингу, бізнес-планування, санації. З 1.09.2004 р. працює старшим викладачем на кафедрі оподаткування ХНЕУ. З 1.09.2004 р. працює старшим викладачем на кафедрі оподаткування ХНЕУ. З 2003 р. на посаді заступника керівника центру заочної та дистанційної освіти ХНЕУ. Працює над дисертацією на тему «Формування товарної стратегії підприємства». Одночасно надає консалтингові послуги в області маркетингу та санації в рамках офіційно зареєстрованої підприємницької діяльності. Досягнення: У 2006 р. став переможцем Першого обласного конкурсу «Найкращій молодий науковець Харківщини» за напрямом «Соціально-економічні науки». За час роботи в ХНЕУ нагороджений 7-ма грамотами та подяками: «за внесок у розвиток спеціальності», «за особливий внесок у розвиток спеціальності», «за перемогу в номінації – кращий куратор», «за бездоганну роботу», «за високий професіоналізм», «за динамізм в роботі» за підписом Ректора ХНЕУ, «за сумлінну працю та особистий внесок у розвиток молоді м. Артемівськ Донецької області» від Виконкому Артемівської міської ради та міського Голови – О. О. Рева. За результатами наукових досліджень видано понад 32 науково-методичних праць, в тому числі: 2 монографії (у співавторстві), 18 наукових статей, один навчальний посібник (у співавторстві), 10 учбово-методичних розробок.
Коновалов Максим Ігорович Старший викладач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Коновалов Максим Ігорович працює на кафедрі оподаткування з 2010 р. Народився 16 травня 1975 р. в м. Харків. Освіта:У 1998 р. закінчив УЮА (зараз НУ «Юридична академія ім. Ярослава Мудрого») та отримав диплом спеціаліста за фахом правознавство. З 2003 р. по 2004 р. Коновалов М. І. навчався у групі післядепломної освіти ХДЕУ та здобув кваліфікацію спеціаліста з фінансів. Досвід роботи: З 1998 р. працював на посаді державного інспектора праці Харківської області – провідного спеціаліста, з 1999 р. по 2000 р. – на посаді головного спеціаліста. З 2000 р. по 2001 р. працював на посаді головного державного податкового інспектора відділу правового забезпечення СДПІ ВПП у м. Харків. З 2001 р. по 2010 р. працював на посаді старшого викладача кафедри правового регулювання ХДЕУ – ХНЕУ. З 2010 р. працює на посаді старшого викладача кафедри оподаткування ХНЕУ. Працює над дисертацією на тему «Податкове планування на промислових підприємствах». Одночасно надає юридичні послуги в рамках офіційно зареєстрованої підприємницької діяльності. Має свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. Досягнення:Нагороджений грамотою «за високий професіоналізм у роботі» за підписом Ректора ХНЕУ. За результатами наукових досліджень видано 10 наукових публікацій в спеціалізованих виданнях, 20 номенклатурних позицій учбово-методичної літератури.
Котляров Євген Іванович Доцент кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук Котляров Євген Іванович працює на кафедрі оподаткування з 2009 р. Народився 13 липня 1961 р. в селищі Лозівський Луганської області. Освіта: В 1987 р. закінчив з відзнакою хімічний факультет ХІЕІ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримав кваліфікацію інженер-економіст за спеціальністю «Економіка і організація хімічної промисловості». В 1995 р. захистив дисертацію на здобування наукового ступеня кандидата економічних наук за темою «Напрямки та методи вдосконалення вуглепостачання коксохімічних підприємств». Досвід роботи: З 1987 р. до 2011 р. працював в Державному підприємстві «Український державний науково-дослідний вуглехімічний інститут» (УХІН), займаючи посади інженера, молодшого наукового співробітника, наукового та старшого наукового співробітника. З липня 1993 р. до кінця серпня 2011 р. займав посаду завідуючого відділом техніко-економічних досліджень. З вересня 2011 р. – на посаді доцента кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: За час роботи в «Українському державному науково-дослідному вуглехімічному інституті» нагороджений грамотами Державного Комітету промислової політики України: «за високий професіоналізм, особистий внесок в реалізацію науково-технічної галузі», «за високий професіоналізм, значний внесок в розвиток вітчизняної коксохімічної промисловості» та подякою Голови Харківської обласної державної адміністрації і Голови Харківської обласної ради «за високий професіоналізм, значний внесок в розвиток вітчизняної коксохімічної промисловості». Є постійним автором газети «Бухгалтерія». За результатами наукових досліджень видано 120 наукових праць, загальним обсягом 266 умовних друкованих аркушів, з них 3 монографії, 2 навчальних посібника, 31 методична розробка в галузі економіки коксохімічних підприємств (з них 6 – затверджені та введені в дію Міністерством промислової політики України), 5 навчально-методичних розробок.
Михасьова Надія Василівна Доцент кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук Михасьова Надія Василівна працює на кафедрі оподаткування з 2006 р. Народилася 30 січня 1983 р. в м. Чугуїв Харківської області. Освіта: У 2005 р. закінчила ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця). У 2009 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами на тему «Визначення впливу бюджетування податків на фінансово-економічні результати діяльності коксохімічних підприємств». Досвід роботи: З 2006 р. по 2010 р. працювала на посаді викладача кафедри оподаткування ХНЕУ, з 2010 р. – на посаді доцента. Досягнення: У 2010 р. стала переможцем (Диплом ІІ) Всеукраїнського конкурсу наукових робіт молодих вчених ім. М.І. Туган-Барановського у номінації монографії «Бюджетування податків на підприємстві» та нагородена Почесною грамотою переможцю конкурсу «Науково-педагогічний старт». За результатами наукових досліджень видано 34 наукових праць, з яких підрозділи у 6 монографіях та 10 статей у фахових виданнях, є активним учасником конференцій, з яких 10 міжнародних.  
Ревенко Олена Вікторівна Доцент кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук, доцент Ревенко Олена Вікторівна працює на кафедрі оподаткування з 2006 р. Народилася 9 квітня 1981 р. в м. Гірське Луганської області. Освіта: У 2003 р. закінчила ХДЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та здобула кваліфікацію магістра з фінансів зі спеціалізації «Фінансовий менеджмент». В 2007 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.06.01 – економіка, організація і управління підприємствами на тему «Стратегічне управління розвитком підприємства». Досвід роботи: З 1.08.2003 р. по 31.10.2003 р. – економіст АТ «ССМ-Інвест». З 1.09.2005 р. по 30.06.2006 р. – викладач кафедри оподаткування (за сумісництвом). З 1.11.2006 р. по 31.08.2009 р. – викладач кафедри оподаткування. З 1.09.2009 р. по теперішній час – доцент кафедри оподаткування. Досягнення: В 2008 р. стала Переможцем третього обласного конкурсу «Найкращий молодий науковець Харківщини» за напрямом «Суспільно-економічні науки». В 2009 р. нагороджена Почесною грамотою переможцю конкурсу «Науково-педагогічний старт». В 2010 р. оголошено подяку за плідну працю та участь у роботі журі. За результатами наукових досліджень видано 70 наукових праць, з них 60 – наукові (у тому числі 8 монографій, 29 статей, 23 тез доповідей) та 10 – науково-методичного характеру (у тому числі 3 підручники з грифом МОН України).
Антоненко Сергій Вікторович Старший викладач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук Антоненко Сергій Вікторович працює на кафедрі оподаткування з 2009 р. Народився 17 березня 1987 р. м. Богодухів Харківської області. Освіта: У 2009 р. закінчив ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримав кваліфікацію магістра з оподаткування. В 2013 р. захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством на тему «Формування податкових важелів державного регулювання охорони довкілля». Досвід роботи: З серпня 2009 р. по жовтень 2009 р. працював економістом ППФ «Укрбудсервіс» (м. Ізюм). З листопада 2012 р. – на посаді викладача кафедри оподаткування ХНЕУ. З грудня 2012 р. по січень 2013 р. – молодший науковий співробітник відділу інноваційного розвитку та конкурентоспроможності НДЦ ІПР НАН України. З січня 2013 р. по вересень 2013 р. – молодший науковий співробітник відділу проблем розвитку регіональної економіки НДЦ ІПР НАН України. З вересня 2013 р. по теперішній час – в. о. наукового співробітника відділу економічних проблем машинобудування НДЦ ІПР НАН України. Досягнення: За результатами наукових досліджень видано 28 наукових праць з них: участь у 4-х колективних монографіях, 16 статей у фахових наукових виданнях та 8 тез доповідей.
Віннікова Ольга Сергіївна Старший викладач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук Віннікова Ольга Сергіївна працює на кафедрі оподаткування з 2008 р. Народилася 24 листопада 1985 р. в м.Мєждурєченськ Кемеровської області, Росія. Освіта: У 2007 р. закінчила ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. Зараз є студенткою заочного відділення Харківського національного університету внутрішніх справ. В 2013 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит на тему «Податкове регулювання раціонального споживання енергоресурсів». Досвід роботи: З грудня 2006 р. по вересень 2008 р. працювала економістом-аналітиком редакції газети «Бухгалтерський тиждень» видавничого будинку «Фактор». З березня 2012 р. працювала викладачем кафедри оподаткування. З вересня 2013 р. – старший викладач кафедри оподаткування. Досягнення: В 2010 р. на Всеукраїнському конкурсі на кращу наукову роботу на тему «Зробимо Україну енергоощадною», організатором якого виступав Інститут стратегічних оцінок, зайняла 1 місце в рейтингу теми «Як зробити економіку країни ерергоощадною?» і отримала II Премію в розмірі шестимісячної стипендії Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна». За результатами наукових досліджень видано 29 наукових праць, з яких підрозділи у шести монографіях та 8 статей (з них 6 у фахових виданнях).
Дідух Вікторія Вікторівна Старший викладач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук Дідух Вікторія Вікторівна працює на кафедрі оподаткування з 2009 р. Народилася 27 травня 1987 р. м. Дружківка Донецької області. Освіта: У 2009 р. закінчила ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. В 2013 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством на тему «Інструментарій державного регулювання інноваційної діяльності малих підприємств». Досвід роботи: З 9.2008 р. по 10.2008 р. працювала лаборантом науково-дослідного сектору ХНЕУ. З 6.2009 р. по 9.2009 р. працювала бухгалтером ПП Сидоренко О. П. З 11.2011 р. працює на посаді викладача кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: Нагороджена диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Фінанси». За результатами наукових досліджень видано 20 наукових праць, з них: участь в 1-й монографії, 8 статей, 11 тез.
Єніна-Березовська Анастасія Олександрівна Старший викладач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук Єніна-Березовська Анастасія Олександрівна працює на кафедрі оподаткування з 2007 р. Народилася 13 серпня 1985 р. в м. Харків. Освіта: У 2007 р. закінчила ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. В 2008 р. закінчила вечірній факультет Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого та отримала кваліфікацію спеціаліста з правознавства. В 2011 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством на тему «Забезпечення економічної безпеки держави в контексті моніторингу сплати податків (на прикладі коксохімічної галузі промисловості)». Досвід роботи: У 2007 р. по 2008 р. працювала викладачем-стажистом кафедри оподаткування ХНЕУ. З 2011 р. працює старшим викладачем кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: За результатами наукових досліджень видано понад 41 наукові праці, в тому числі 20 статей, участь у монографіях – 5, участь у конференціях – 16.  
Назаренко Ганна Володимирівна Старший викладач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця Кандидат економічних наук Назаренко Ганна Володимирівна працює на кафедрі оподаткування з 2008 р. Народилася 19 липня 1986 р. в м. Харків. Освіта: У 2008 р. закінчила ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. В 2012 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством на тему «Державна підтримка виробництва і споживання соціально значимої продукції засобами податкової політики». Досвід роботи: З 1 вересня 2008 р. по 31 серпня 2009 р. працювала на посаді викладача-стажиста кафедри оподаткування ХНЕУ. З березня 2012 р. по 31 серпня 2013 р. – на посаді викладача кафедри оподаткування ХНЕУ. З 1 вересня 2013 р. – робота на посаді старшого викладача кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: За результатами наукових досліджень видано понад 40 наукових праць, з яких підрозділи у 4-х колективних монографіях, 13 статей (з них 11 у фахових виданнях), участь у 26 наукових конференціях (з яких 18 міжнародні).
Костяна Оксана Вікторівна Викладач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця   Костяна Оксана Вікторівна працює на кафедрі оподаткування з 2009 р. Народилася 18 серпня 1987 р. в м. Харків. Освіта: У 2009 р. закінчила ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. В 2014 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит на тему «Формування інструментарію податкового регулювання економіки з урахуванням циклічності економічного розвитку». Досвід роботи: З вересня 2009 р. по серпень 2009 р. працювала на посаді викладача-стажиста, з вересня 2010 р. по жовтень 2010 р. – на посаді викладача, з грудня 2013 р. – на посаді викладача кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: За результатами наукових досліджень видано 25 наукових праць, у тому числі підрозділи у 4-ох колективних монографіях, 11 статей у фахових наукових виданнях, 10 матеріалів конференцій.
Чумакова Ольга Олександрівна Викладач кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця   Чумакова Ольга Олександрівна працює на кафедрі оподаткування з 2010 р. Народилася 1 грудня 1987 р. в м. Харків. Освіта: У 2010 р. закінчила з відзнакою ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. В 2014 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит на тему «Удосконалення податкової політики в контексті взаємозв’язку процесів оподаткування та ціноутворення». Досвід роботи: З грудня 2013 р. Чумакова О. О. працює на посаді викладача кафедри оподаткування Досягнення: В 2009 р. стала переможцем (диплом ІІ ступеня) Всеукраїнської студентської олімпіади з оподаткування 2009 року, м. Тернопіль. В 2010 р. – переможець конкурсу (диплом І ступеня) «Таланти Бухгалтерії» за статтю з актуальних питань бухгалтерського та податкового обліку, газета «Бухгалтерія», м. Харків та переможець (диплом І ступеня) IV Харківського регіонального конкурсу студентських наукових робіт, ГУ освіти і науки ХОДА. В 2011 р. стала переможцем (диплом І ступеня) V Всеукраїнського конкурсу наукових робіт молодих вчених ім. М. І. Туган-Барановського за напрямом «Податкові аспекти економічного розвитку України», м. Ірпінь. За результатами наукових досліджень видано більше 30 наукових праць, в тому числі участь у 3-х монографіях, 14 наукових статей та більше 10 тез доповідей на конференціях.    
Бережна Юлія Володимирівна Аспірант НДЦ ІПР НАН України   Бережна Юлія Володимирівна працює на кафедрі оподаткування з 2010 р. Народилася 19 липня 1988 р. в м. Полтава. Освіта: У 2010 р. закінчила ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. У 2012 р. закінчила заочне відділення юридичного факультету ХНУ ім. В. Н. Каразіна та здобула кваліфікацію бакалавра з правознавства. З листопада 2011 р. навчається в аспірантурі НДЦ ІПР НАНУ. Працює над дисертацією на тему «Державне регулювання розвитку сфери охорони здоровя в Україні». Досвід роботи: З вересня 2010 р. по серпень 2011 р. працювала на посаді викладача-стажиста, з вересня 2011 р. по жовтень 2011 р. – на посаді викладача кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: В 2010 р. стала переможцем (диплом ІІІ ступеня) Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Податкова система України», м. Тернопіль. За результатами наукових досліджень видано більше 20 наукових праць, в тому числі участь у колективній монографії, 4 статті та більше 15 тез доповідей на конференціях.
Бєлосвєт Олександр Володимирович Аспірант кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця   Бєлосвєт Олександр Володимирович працює на кафедрі оподаткування з 2010 р. Народився 9 червня 1988 р. в м. Суми. Освіта: У 2010 р. закінчив ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримав кваліфікацію магістра з оподаткування. З листопада 2011 р. навчається в аспірантурі ХНЕУ. Працює над дисертацією на тему «Державна підтримка розвитку молокопродуктового підкомплексу АПК України». Досвід роботи: З вересня 2010 р. по серпень 2011 р. працював на посаді викладача-стажиста, з вересня 2011 р. по жовтень 2011 р. – на посаді викладача кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: У 2011 р. став переможцем (Диплом ІІ ступеня) Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит» за кращу дипломну роботу освітньо-кваліфікаційного рівня магістр на тему: «Податкове стимулювання високотехнологічних галузей економіки». За результатами наукових досліджень видано 12 наукових праць, з них: участь у монографії, 5 статей та 6 тез.
Малишко Юлія Михайлівна Аспірант НДЦ ІПР НАН України   Малишко Юлія Михайлівна працює на кафедрі оподаткування з 2013 р. Народилася 21 вересня 1990 р. в м. Харків. Освіта: У 2013 р. закінчила з відзнакою ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. З листопада 2013 р. навчається в аспірантурі НДЦ ІПР НАНУ. Працює над дисертацією на тему «Активізація діяльності промислових підприємств на основі дерегулювання їх діяльності». Досвід роботи: В 2008 р. отримала сертифікат торгівця цінними паперами. З 2008 р. по 2013 р. працювала спеціалістом відділу цінних паперів, а з 2013 р. – внутрішнім аудитором ТОВ «Професійна комерція». З березня 2013 р. по жовтень 2013 р. працювала на посаді інженера кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: У 2011 р. отримала Почесну грамоту ХНЕУ за кращу дипломну роботу освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр на тему: «Обгрунтування податкових факторів економічної безпеки держави». У 2011 р. стала переможцем (Диплом ІІ ступеня) Харківського регіонального конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за напрямом «гуманітарні науки». У 2012 р. стала переможцем (Диплом І ступеня) Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Податкова система України», м. Харків. У 2012 р. Малишко Ю. М. стала переможцем (Диплом ІІ ступеня) 2 туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси, грошовий обіг і кредит». У 2013 р. отримала Почесну грамоту ХНЕУ за кращу дипломну роботу освітньо-кваліфікаційного рівня магістр на тему: «Податкові аспекти фінансового оздоровлення промислових підприємств в посткризовий період». У 2013 р. стала переможцем (диплом І ступеня) Всеукраїнського конкурсу наукових робіт молодих вчених ім. М. І. Туган-Барановського у номінації «Наукові статті опубліковані у фахових виданнях» за конкурсним напрямом «Податкова політика в контексті функціонування фінансової системи України», м. Ірпінь. За результатами наукових досліджень видано 26 наукових праць, в тому числі 4 статті у фахових наукових виданнях.
Сєніна Анастасія Олександрівна Аспірант кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця   Сєніна Анастасія Олександрівна працює на кафедрі оподаткування з 2013 р. Народилася 16 травня 1990 р. в м. Харків. Освіта: У 2013 р. закінчила з відзнакою ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. З листопада 2013 р. – аспірант кафедри оподаткування ХНЕУ. Працює над дисертацією на тему «Ліцензування видів підприємницької діяльності та сертифікація в контексті дерегулювання економіки». Досвід роботи: В 2008 – 2009 рр. працювала секретарем Молодіжної організації ХНЕУ. З лютого 2013 р. по листопад 2013 р. працювала фахівцем навчального відділу ХНЕУ. Досягнення: Відзначена подякою за активну участь в організації та реалізації проектів Молодіжної організації ХНЕУ від проректора ХНЕУ О. Г. Зими та Голови Молодіжної організації ХНЕУ. За результатами наукових досліджень видано 3 статті та 10 тез доповідей на конференціях.
Чичкова Валерія Юріївна Аспірант кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця   Чичкова Валерія Юріївна працює на кафедрі оподаткування з 2009 р. Народилася 9 березня 1987 р. в Харків. Освіта: У 2009 р. закінчила ХНЕУ (зараз ХНЕУ ім. Семена Кузнеця) та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. З листопада 2010 р. навчається в аспірантурі ХНЕУ. Працює над дисертацією на тему «Державне регулювання експорту України за допомогою непрямих методів». Досвід роботи: З вересня 2009 р. по серпень 2009 р. працювала на посаді викладача-стажиста, з вересня 2010 р. по жовтень 2010 р. – на посаді викладача кафедри оподаткування ХНЕУ. Досягнення: За результатами наукових досліджень видано 23 наукових праці у колективних монографіях, фахових виданнях та збірниках наукових праць.  
Мисько Лариса Анатоліївна Інженер кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця   Мисько Лариса Анатоліївна працює на кафедрі оподаткування з 2011 р. Народилася 21 липня 1988 р. в м. Скадовськ Херсонської області. Освіта: З 2012 р. навчається в магістратурі заочного факультету ХНЕУ ім. Семена Кузнеця за спеціальністю оподаткування. Досвід роботи: З 2010 р. по 2011 р. працювала лаборантом кафедри міжнародних економічних відносин та менеджменту ЗЕД ХНЕУ. З 2011 р. по 2013 р. працювала лаборантом кафедри оподаткування ХНЕУ. З 2013 р. працює на посаді інженера кафедри оподаткування ХНЕУ ім. Семена Кузнеця.
Шостак Марина Василівна Лаборант кафедри оподаткування ХНЕУ ім. С. Кузнеця   Шостак Марина Василівна працює на кафедрі оподаткування з 2013 р. Народилася 12 січня 1991 р. в м. Соледар Донецької області. Освіта: В 2014 р. закінчила з відзнакою ХНЕУ ім. Семена Кузнеця та отримала кваліфікацію магістра з оподаткування. У 2013 р. закінчила заочне відділення економічного факультету ХНУ ім. Каразіна і отримала кваліфікацію спеціаліста з міжнародної економіки. Досвід роботи:З 2013 р. працює на посаді лаборанта кафедри оподаткування ХНЕУ ім. Семена Кузнеця.  

Проведення занять повною мірою забезпечено власною навчально-методичною літературою з усіх предметів, що надає можливість студентам самостійно вивчати професійно орієнтовані навчальні дисципліни





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 428 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...