Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Роздрукування документа



Можливо роздрукувати відкритій документ без його переносу в Word. У верхній лівій частині екрана (над Головною Панеллю Інструментів) на сірому фоні є Основне Меню. Оберіть у ньому пункт Документ, клацнувши по ньому лівою кнопкою миші. Під словом “документ” з'явиться друге вікно. Оберіть у ньому рядок Друк. У діалоговому вікні Друк документа натисніть кнопку Друкувати.

2.1.6. Пошук документів за конкретними реквізитами

У лівому вікні екрана в Переліку Режимів Роботи першим розміщено рядок «Запит на пошук». Підведіть до нього курсор і натисніть один раз на ліву кнопку миші. У правому вікні екрана знову з'являється вже знайомий вам Робочий стіл системи. Давайте попрацюємо з ним. Можна побачити, що він є «багатошаровим», тобто має кілька закладок. Зараз активною є закладка «Пошук по реквізитах», її кнопка розташована вгорі ліворуч. Тепер у карті пошуку документів за реквізитами можемо заповнювати кожне з полів, вибравши певні реквізити документа: вид, слова з назви, номер, дата прийняття, видавець тощо.

Поставте курсор у поле «Вид документа». Наберіть слово закон (регістр букв не має значення), а в поле «Номер документа» – цифрове вираження 698. Після цього на сірому фоні вікна натисніть праву кнопку миші й у контекстному меню оберіть рядок «Пошук» (чи скористайтеся Додатковою Панеллю Інструментів угорі праворуч). На Робочому Столі системи знову з'являється список. Що з ним робити далі, ви знаєте.





Дата публикования: 2014-10-25; Прочитано: 316 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...