Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Передмова. Практикум, що укладено, розрахований для студентів ІІ курсу факультетів іноземних мов класичних або педагогічних університетів



Практикум, що укладено, розрахований для студентів ІІ курсу факультетів іноземних мов класичних або педагогічних університетів, які навчаються за спеціальністю 6.020303 «Мова та література (англійська)». Він розроблений у відповідності до вимог Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти (2003), Curriculum for English Language Development in Universities and Institutes (2001), а також відповідає змісту Робочої програми з основної іноземної мови (Маріуполь, 2010). Практикум містить матеріали за темами, які є рекомендованими для вивчення за курсом практики усного та писемного мовлення на другому курсі навчання студентів ОКР «Бакалавр» за спеціальністю: «Мова та література (англійська)».

Метою практикуму є розвиток навичок усного та писемного мовлення та збагачення словникового запасу студентів ІІ року навчання за пропонованими темами на основі автентичних текстів а також систематизація знань студентів шляхом синтезу та аналізу.

Практикум складається з двох розділів, які містять такі теми: Big Cities, Small Towns, Transport Systems, Traffic Issues.

Кожен тематичний розділ організовано таким чином, щоб завдання для розвитку читання, говоріння та письма були спрямовані на поглиблене опрацювання навчального матеріалу. Отже практикум пропонує як індивідуальні види мовленнєвої діяльності, так і роботу в парах \ мікрогрупах, які надають можливість навчальної взаємодії студентів на заняттях.

В практикумі наводиться тестове завдання по завершенні вивчення кожної з запропонованих тем, оскільки, за переконанням автора практикум6, контроль є обов’язковою складовою навчального процесу та показником успішності студентів в навчанні.

Згідно з Робочою програмою з основної іноземної мови (Маріуполь, 2010) на вивчення кожної з тем практикуму приділяється 16 годин аудиторної роботи та 20 годин самостійної.

PART 1





Дата публикования: 2014-10-23; Прочитано: 367 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...