Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підведення підсумків ділової гри



На підсумковому занятті академічної групи кожен керівник проекту представляє варіант своєї підгрупи, розповідаючи про ті проблеми й напрями, які розглядалися, але не були прийняті (необхідно вказати причину їх відхилення). Опонентами є слухачі інших підгруп. На основі загального обговорення запропонованих варіантів виробляють оптимальний варіант стратегії розвитку заводу.

Результати ділової гри оцінюють за п’ятибальною чи іншою системою.

Критеріями оцінки є: доповідь (змістовна сторона, чіткість, лаконічність, регламент); новизна заходів; обґрунтованість заходів; активність членів підгрупи в обґрунтуванні і захисті пропонованих заходів.

Ділова гра

Постановка цілей функціонування підприємства.

Аналіз впливу чинників зовнішнього та внутрішнього середовища на управління по цілях

Цілі гри:

1. Придбання її учасниками необхідних знань та практичних навичок з постановки стратегічних та оперативних цілей роботи організації.

2. Вироблення управлінських рішень щодо досягнення поставлених цілей.

3. Створення в учасників гри орієнтації на зміну цілей, що стоять перед підприємством за рахунок впливу факторів зовнішнього та внутрішнього середовища організації.





Дата публикования: 2014-10-30; Прочитано: 338 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...