Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вибір і обґрунтування засобів технологічного оснащення



Прийняте рішення по вибору технологічного обладнання істотно залежить від того, для діючого чи щойно створеного підприємства проектується ТП. При виборі обладнання для діючого виробництва орієнтуються на присутнє в цеху обладнання з урахуванням фактичного завантаження його груп.

Слід мати на увазі, що нормативні дані підготовчо-заключного часу () на переналагодження багаторізцевого і гідрокопіювального верстатів приблизно в 1,5 рази більше в порівнянні з Т пз токарного верстату з ЧПУ (для токарного верстата з ЧПУ хвилин).

Витрати часу на переналагодження верстатів є вирішальним чинником ефективного використання верстата у різних типах виробництва.

Дані про прийняте обладнання, технологічне оснащення та ріжучий інструмент наведено у операційному технологічному процесі (див. додатки).





Дата публикования: 2014-10-19; Прочитано: 356 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...