Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

I. Загальні методичні вказівки



Навчання на заочному відділенні вищого навчального закладу передбачає ряд особливостей у процесі оволодіння дисципліною. При вивченні політичної економії, як і решти дисциплін, студенти-заочники виконують наступні види навчальної роботи:

· слухання оглядових лекцій курсу;

· написання контрольної роботи з дисципліни;

· участь у семінарських заняттях;

· відвідування консультацій;

· складання заліку або іспиту.

Оглядові лекції мають узагальнюючий характер, ставлять за мету ознайомлення студентів з основними проблемами політичної економії та присвячуються розгляду предмета, методу, функцій та інших найбільш важливих питань курсу. Однією з форм самостійної роботи є підготовка контрольної роботи, яка надсилається на рецензування в УАБС до початку екзаменаційної сесії (детальніше див. розділ III). Семінарські заняття проводяться перед складанням іспиту чи заліку за темами, заздалегідь визначеними викладачем (див. розділ II цього посібника). Скориставшись списком рекомендованої літератури з політичної економії (розділ VIII), слід готуватися до практичних занять та підсумкового контролю, який здійснюється у формі заліку або іспиту. У розділі VII даного посібника якраз містяться основні питання, які належить засвоїти студентові для успішного складання заліку (іспиту) з політичної економії.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 268 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...