Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення ілюстрацій



Курсова робота може містити ілюстрації у вигляді схем, графіків, діаграм, і т. ін. Всі ілюстрації називаються рисунками.

Рисунки розміщуються, як правило, на окремих аркушах курсової роботи. Допускається розміщення на одному аркуші декількох рисунків, а також розміщення невеликих рисунків безпосередньо в тексті курсової роботи.


Рисунки нумеруються в межах кожної частин записки двома цифрами -номером частини і порядковим номером рисунку поділеними крапкою.

На всі рисунки повинні бути посилання в тексті, наприклад,.. приведено на рисунку 2.1.

Кожний рисунок повинен мати найменування. Слово "Рисунок", його номер і найменування розміщують під рисунком і розташовують таким чином: Рисунок 2.1 – Схема фінансової системи України. Після найменування рисунка крапку не ставлять.

При необхідності над номером і найменуванням рисунка розміщають пояснювальні дані (розшифровку позначень кривих на графіках тощо).

Графіки, як правило, повинні мати координатні осі і координатну сітку. На гістограмах, кругових (секторних) діаграмах допускається координатні осі і сітку не зображати за умови, що масштаб величин вказаний іншим способом.

Поряд з поділками координатної сітки і (або) з ділильними штрихами шкали повинні бути вказані відповідні значення величин. Допускається використовувати додаткові ділильні штрихи без відповідних їм значень.

Позначення пояснюють у під рисунковому написі. Приклад виконання графіку подано у додатку В.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 156 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...