Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ДРУГИЙ ЕТАП. Укладання купола



Укладальник, бере стропу №12 і, утримуючи її на середині укладального полотнища, перекидає ліву половину купола на праву сторону укладального полотнища, бере петлю стропи №13 і накладає на петлю стропи №12, нижню кромку, укладену між ними, складає вдвічі і розтягує перпендикулярно до строп, при цьому помічник розрівнює полотнище від нижньої кромки до вершини купола (мал.2.32)

мал. 2.32. Укладання купола запасного парашута

1 – стропа №12

Укладальник захоплює петлю стропи №14, накладає на петлю стропи №13, помічник розрівнює полотнище до вершини. У такому порядку укладають усю ліву половину купола до стропи №24. На укладений купол кладуть важелі.

Перекидають праву половину купола на укладену ліву, а контрольну стропу №12 переміщують вправо на 20-30мм; беруть петлю стропи №11, накладають на петлю стропи №12 і розрівнюють полотнище від нижньої кромки до вершини купола. В аналогічному порядку проводять укладання правої половини купола. У правильно укладеного купола клеймо заводу-виробника повинне бути розташоване зверху купола, а стропи №1 і №24 повинні бути верхніми.

Знімають важелі з купола, купол підгинають по всій довжині від нижньої кромки до вершини і складають в на хльост на ширину ранця, на згорнутий купол знову накладають важелі. Кладуть вільні кінці проміжної підвісної системи на ранець так, щоб кінці з втулками виходили через вікна, а перемичка розміщалася у верхнього клапана ранця (мал.2.33).

мал. 2.33 Підготовка купола до перевірки: 1- важелі; 2- купол

Під час контролю другого етапу перевіряються:

● правильність укладання купола — розподіл строп на чотири групи: верхні і нижні, праві і ліві; номер купола повинен знаходитись праворуч;

● положення строп 1-а і 24-а — повинні бути верхніми і проходити від проміжної підвісної системи до нижньої кромки купола без перекручування.

Положення для контролю:

Укладальник утримує вільні кінці проміжної підвісної системи.

Помічник біля кромки утримує стропи.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 181 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...