Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Рекомендації щодо оформлення дипломної роботи



Дипломна робота оформляється кожним студентом у вигляді спеціально підготовленого рукопису, що віддрукований на комп'ютері на аркушах формату А4, шрифт – Time New Roman, розмір кегля – 14, міжрядковий інтервал – 1,5. На кожному аркуші повинні бути поля таких розмірів: зверху та знизу -20 мм, ліворуч - 30 мм, праворуч -10 мм. Шрифт друку повинен бути чітким, чорного кольору.

Текст повинен бути поділений на розділи та підрозділи, а за необхідності і на пункти. Розділи та підрозділи мають заголовки. Кожний розділ починають з нової сторінки. Заголовки розділів розташовують посередині рядка, друкують великими літерами, без крапки в кінці, без переносів. Заголовки підрозділів, пунктів слід починати з абзацного відступу маленькими літерами, крім першої великої, не ставлячи крапки в кінці. Розділи, підрозділи та пункти нумерують арабськими цифрами, а підрозділи — у межах розділу (так: 1.2, 2.1, 2.2, 2.3, 2.1.1, 2.1.2 тощо).

Відстань між заголовками (за винятком заголовка пункту) і подальшим текстом має дорівнювати трьом міжрядковим інтервалам, а відстань між заголовком і останнім рядком попереднього тексту (для тих випадків, коли кінець одного і-початок другого підрозділу розташовується на одній сторінці) – трьом міжрядковим інтервалам.

Нумерація сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, рисунків, таблиць, формул подається арабськими цифрами без знака №.

Нумерація сторінок має бути наскрізною, причому першою сторінкою є титульний аркуш, але на ньому номер сторінки не ставиться. Рисунки і таблиці включаються у загальну нумерацію. Номер сторінки проставляється у правому верхньому кутку першої сторінки вступу без будь яких знаків (крапки у кінці, виділення рисками, дужками тощо).

Номер розділу ставиться після слова "Розділ", наприклад " Розділ 4. "

Підрозділи нумеруються у межах розділу. Номер підрозділу складається із номера розділу та свого порядкового номера, розділених крапкою. У кінці також ставиться крапка, наприклад "2.1."(перший підрозділ (параграф) другого розділу). Пункти нумеруються арабськими цифрами у межах кожного підрозділу. Номер пункту має складатися із номера розділу, підрозділу і пункту (свого порядкового номера), розділених крапками. У кінці номера пункту також ставиться крапка, наприклад, "2.1.3." (третій пункт першого підрозділу другого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок пункту. Номери підрозділів і пунктів ставляться на їх початку, номер пункту - на початку першого рядка абзацу, яким розпочинається відповідний пункт. Цифра номера пункту не повинна виступати за межі абзацу. Якщо пункти міститимуть підпункти, то їх нумерують у межах кожного пункту за такими ж правилами, як пункти.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 186 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...