Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Заголовки. 3.3.1 Назва розділу повинна бути короткою і відповідати змісту



3.3.1 Назва розділу повинна бути короткою і відповідати змісту. Її записують як заголовок і розташовують симетрично до тексту. Перенесення слів в назві, підкреслювання заголовка і розміщення його останнім рядком на аркуші ПЗ не допускається.

3.3.2 Заголовки пишуть з абзацного відступу з великої літери без крапки у кінці.

3.4 Нумерація аркушів

3.4.1 Нумерація аркушів ПЗ і додатків, які входять до її складу повинна бути наскрізною.

Таблиці та ілюстрації, розміщенні на окремих аркушах, включаються в загальну нумерацію аркушів ПЗ.

3.4.2 Першим аркушем ПЗ є титульний лист, другим – завдання на проектування. Вони не нумеруються, але включаються до загальної нумерації сторінок.

3.5 Ілюстрації

Ілюстрації розміщують у тексті ПЗ для пояснення викладеного матеріалу. На всі ілюстрації мають бути посилання у тексті записки.

3.5.1 Ілюстрації слід розміщувати безпосередньо після тексту, де вони згадуються вперше, або на наступній сторінці, або у додатку.

3.5.2 Ілюстрація позначається словом “Рисунок” і нумерується послідовно в межах розділу арабськими цифрами. Номер ілюстрації складається із номера розділу і порядкового номера ілюстрації, відокремлених крапкою, наприклад, рисунок 3.2 – другий рисунок третього розділу.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 167 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...