Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додатки. До курсового проекту виконується наступна графіка:



До курсового проекту виконується наступна графіка:

1. Тектонічна схема всієї території, яка аналізується, виконана в масштабі навчальної геологічної карти, умовні позначення до неї. На тектонічну схему наноситься лінія розрізу через всю територію.

2. Геологічна карта ділянки проектних робіт, виконана в масштабі 1:50000 (1:25000). До карти додаються умовні позначення і стратиграфічна колонка, в яку заносяться ті стратиграфічні підрозділи, які є на території проектних робіт. На карту наноситься лінія геологічного розрізу.

3. Геологічні розрізи. Перший розріз (його напрямок нанесений на тектонічній схемі) проходить через всю територію і, по можливості, через територію полігону робіт; виконується в масштабі навчальної геологічної карти. Другий розріз (його напрямок нанесений на геологічній карті ділянки проектних робіт), виконується в масштабі цієї карти – 1:50000(1:25000).

4. Схема розташування маршрутів, гірських виробок та бурових свердловин в масштабі зйомки, що проектується. На схемі повинні бути нанесені річкові долини, яри, обриви, височини, геологічні границі і індекси вікових підрозділів (кольорові позначення віку і складу порід відсутні). На схему наносяться: сітка маршрутів, відповідні умовні позначення видів робіт, місце бази партії.

2.8 Бібліографічна довідка

Бібліографічна довідка наводиться в кінці проекту. В ній вказуються: найменування теми проекту, об’єм текстової частини в сторінках, перелік графічних додатків. Проставляється дата закінчення проекту і підпис студента.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 122 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...