Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Постановка проблеми та аналіз існуючих теоретико-практичних напрацювань у вибраному напрямку дослідження



У цьому підрозділі проводиться деталізація проблеми та напрямку дослідження. Здійснюється аналіз існуючих методів і засобів побудови економіко-математичних моделей на основі сучасних літературних і проектних джерел. Аналізу підлягають такі ключові аспекти як економічний зміст і повнота функціональних завдань, системи, економіко-математичні моделі та методи їх розв’язання, підходи до організації інформаційного, програмного забезпечення, технологічно-організаційні аспекти. Залежно від теми курсової роботи та напрямку досліджень у даному підрозділі можуть бути виділені окремі пункти різної питомої ваги.

Літературний огляд слід виконувати на основі ознайомлення з методами і прикладами побудови економіко-математичних моделей на аналогічних підприємствах (в організаціях), описаних вітчизняними та зарубіжними авторами, а також на матеріалах науково-дослідних закладів. Вхідні дані для аналізу в ряді випадків ілюструють графічним матеріалом і таблицями, в яких пояснюється матеріал літературних джерел.

На основі критичного огляду літературних джерел та розроблених систем визначаються проблемні питання, дискусійні та невирішені аспекти досліджуваної проблеми; власне ставлення до них автора.





Дата публикования: 2015-03-26; Прочитано: 136 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...