Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інформаційні центри та їх функції



Організацію управління містом потрібно корінним чином змінити. Потрібні нові структури.На базі ЖЕК”ів необхідно створити інформаційні центри, задачею яких буде збір інформаціїв рамках мікрорайону про стан житлового господарства, про роботу комунальних служб:водопостачання, котелень, електропостачання, про скарги мешканців міста щодо ремонту житлових будинків, ремонту вуличного покриття, вуличного освітлення, графіку роботи комунальних піддприємств, заявки від населення мікрорайону на проведення різного роду ремонтів і т.п.

Інформаційні центри також повинні будуть приймати інформацію від вищих органів влади міста (міськвиконкому та його департаментів, районної адміністрації) і доводити її до мешканців мікрорайону.

В інформаційні центри інформація від населення має мати можливість потрапляти декількома шляхами:

- по телефону;

- по електронній пошті (e – mail);

- по традиційній пошті;

- шляхом персонального відвідування інформаційного центру;

- шляхом опитування населення з конкретних проблем.

Зібрана інформація відповідно обробляється, групується по проблемах та виконавцях і направляється в районну адміністрацію або у відповідний департамент міськвиконкому.

Всю кореспонденцію вхідну і вихідну інформаційний центр реєструє і контроює виконання

запитів, заяв, скарг, пропозицій. Якщо вирішення тих чи інших питань для населення вчасно не відбувається на рівні районної адміністрації чи департаменту міськвиконкому, інформаційний центр шле їм відповідне нагадування. Якщо справа не вирішується і після нагадування, то центр інформує про це вищий за ієрархією орган.

Всі роботи по обслуговуванню мешканців міста виконуються централізовано. Тобто, при міськвиконкомі створюються відповідні служби: ремонт будинків, ремонт квартир, ремонт

внутрібудинкових електромереж, та мереж водопостачання, опалення, внутріквартальних доріг, під”їздів, зовнішнього освітлення, внутріквартальних зелених насаджень. Ці служби виконують роботи за заявками мешканців міста. При міськвиконкомі створюються відповідні аварійні служби, які виїзджають на аварії за телефонним викливом.





Дата публикования: 2015-02-17; Прочитано: 406 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...