Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Особливості МТО-АТГ, МТО-40С



У передній частині кузова-фургона 1 змонтована передня ніша 36, на настилі якої закріплені: ящик 2 виносний, призначений для укладання інструменту і пристосувань при винесенні їх до робочого місця, кронштейн 3 для кріплення фарфорових кухлів, призначених для електроліту, польовий радіометр-рентгенометр 4, зарядно-розрядний пристрій 5, бідон 37 для питної води, комплект 39 аккумуляторщика, комплект 42 інструменти слюсаря-монтажника,мод. 2446, і комплект 40 приладів для перевірки гальм автбмобілів і автопричепів.

До настилу ніші і до підлоги кузова-фургона прикріплений воз-
-духовод.43 опалювально-вентиляційної установки; під насти

лом ніші — ящик 38 для прокладок і генератор 41, а під по лом кузова-фургона — його привід. На полу біля стінки ніші

закріплена кувалда 35.

На правій надколісній ніші установлені праві сидіння 6 і верстак 9. Під сидінням встановлений перетворювач 7 частоти струму і змонтовано введення 8 стислого повітря.

На настилі верстака закріплені пристосування 10 для очищення свічок і стенд 13 для перевірки форсунок і насосів-форсунок. Над верстаками на панелях встановлені настільні лампи 11.

У правому задньому кутку на підлозі встановлений зварювальний перетворювач 18, на панелях — деталі 16 для кріплення зброї акумуляторний ліхтар. 17, електроустаткування 19 майстерні, ящик 20 для аптечки. На торці верстака закріплений вогнегасник 14..

На лівій стулці вхідних дверей закріплена лінійка. 23 для перевірки сходиться передніх колес автомобілів, над дверима — гачки-вішалки 22.

У лівому задньому кутку на підлозі закріплені ящик 24 для солідола, заправний інвентар 25, дві 20-л каністри 26 для пального і масел і тумба 27, на панелі —ящик 28 для доку ментів.

На лівій надколісній ніші, закріплені лівий верстак 30 і ліве сидіння 33. На настилі верстака закріплені

штатив 29 для електросверлилки зі встановленою в ньому ручний
свердлувальної електричної.машини И31017А, слюсарні тиски -31, машина 32
шліфувальна електрична И32004А. Під

сидінням укладені заземлювач, кабелі і електричні про вода.

Біля надколісних ніш на підлозі закріплені ящики 84 для, листів ресор і торсионов В лівому ящику укладені пристосування і ремінь для установки і зняття зварювального перетворювача і набір монтажного інструменту; В правому ящику в майстернях МТО-АТГ і МТО-40С укладений різний інструмент згідно комплекту поставки цих майстерень.

На підлозі закріплена маскувальна мережа 21 повітряний переносний підігрівай. 12.

На передній панелі кузова-фургона встановлені щит-управління генератором і блок коректора напруги.

Окрім перерахованого в майстернях МТО-АТГ і МТО-40С на підлозі біля вхідних дверей розташовано 30-т гідравлічний домкрат 49 (мал. 5 і 6).

У лівій ніші кузова-фургона розміщені маслораздаточньїй бак 4, рукоятка 5 маслораздаточного бака, шприц 6 для рідкого мастила, комбінований екстрактор 7 і важіль плунжерний шприц 9. На дверях ніші розміщені паяльна лампа їй банки 2 для фарби.

У правій ніші кузова-фургона розміщені мото-помпа 3 (мал. 6), виносний стіл 1 і два доладні стільці 2.

На даху кузоза-фургона встановлені комплект ванн всмоктуючий рукав мото-помпи, ящик з обладнаннями мото-помпи і крана-стріли, комплект спеціальної обробки ДК і стріла крана-стріли.

Весь інструмент, пристосування, приналежностіприлади і матеріали бережуться в ящиках верстаків. На ящиках є таблички з вказівкою їх номера і найменування укладеного в них інструменту і іншого майна.

У майстернях передбачена можливість подачі стислого повітря в кузов-фургон для технологічних потреб. Стисле повітря підводиться від повітряного балона автомобіля.





Дата публикования: 2015-01-26; Прочитано: 1376 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...