Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення, укомплектованість рухомими ремонтними засобами та ОШС роти по ремонту БТО і Т



 проведення поточного ремонту бронетанкового озброєння й техніки;

 надання допомоги при проведенні найбільш складних і трудомістких робіт технічного обслуговування машин при підготовці й у ході бойових дій;

 виконання слюсарно-механічних, электро- і газозварювальних робіт;

 проведення поточного ремонту й зарядки кислотних акумуляторних батарей;

 випробування й зарядки повітряних балонів, балонів ППО, вогнегасників;

 перевірки й ремонту електроустаткування, комплексів керування озброєння, інфрачервоної техніки, навігаційної апаратури, систем колективного захисту, протипожежного встаткування й електроустаткування рухливих засобів обслуговування й ремонту.

РОТА З РЕМОНТУ БТВТ складається із двох ремонтних взводів і ремонтного відділення з ремонту стабілізаторів, інфрачервоної техніки й технічного обслуговування машин. Спеціалізація з ремонту гусеничної бронетанкової й колісної техніки здійснюється на рівні ремонтних відділень. Рота може використовуватися автономно, розгортаючись для востановления як у складі ОРВБ бригади, так і окремо в районах батальйонних втрат. Підрозділу з ремонту БТВТ можуть також використовуватися для посилення полків танкової (механізованої) бригади.





Дата публикования: 2015-01-26; Прочитано: 886 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...