Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Напишіть характеристику на свого одногрупника



Характеристика — це документ, в якому дається оцінка ділових і моральних якостей працівника за підписами представників адміністрації. Це офіційний документ, який видає адміністрація на прохання працівника.

Характеристику пишуть або друкують у двох примірниках, один з яких видають особі, а другий (копію) підшивають до особової справи. Текст викладають від третьої особи.

Основні реквізити характеристики:

· Назва документа й прізвище, ім'я, по батькові того, кому видається характеристика.

· Рік народження, освіта.

· Текст, де зазначено, з якого часу працює чи вчиться особа, як ставиться до виконання своїх службових обов'язків, який має рівень професійної майстерності, авторитет у колективі.

· Дата складання.

· Підпис відповідальної службової особи й гербова печатка організації, яка видала характеристику.

Характеристика

Наумчук Наталії Сергіївни, студентки Міжуніверситетського медико-інженерного факультету, кафедри «Біомедична інженерія», 1992 року народження, освіта середня вища незакінчена.

Наумчук Н.С. вчиться на 4 курсі Міжуніверситетського медико – інженерного факультету Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». До навчання ставиться сумлінно, постійно підвищує свій професійний рівень. За час навчання в університеті Наумчук брала участь у суспільному житті факультету і працює над темою дипломної роботи, виступала на звітній науковій конференції студентів.

Наумчук виконує громадські доручення. Вимоглива до себе, вона користується повагою серед товаришів і викладачів факультету.

Характеристика видана для...

Студентка групи БМ-91 (підпис) Фесько Л.Д.





Дата публикования: 2015-01-24; Прочитано: 18535 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...