Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стаття 212-6. Здійснення незаконного доступу до інформації в автоматизованих системах



Здійснення незаконного доступу до інформації, яка зберігається, обробляється чи передається в автоматизованих системах, - тягне за собою накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією засобів, що використовувалися для незаконного доступу, або без такої.

Та сама дія, вчинена особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за порушення, передбачене в частині першій цієї статті, - тягне за собою накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією засобів, що використовувалися для незаконного доступу.

[Кодекс доповнено статтею 2126 згідно із Законом України № 1703-ІУвід 11.05.2004 р]

Об'єктом цього правопорушення є суспільні відносини у сфері доступу до інформації, яка зберігається, обробляється чи передається в автоматизованих системах.

Об'єктивна сторона правопорушення, передбаченого коментованою статтею, полягає у здійсненні незаконного доступу до інформації, яка зберігається, обробляється чи передається в автоматизованих системах.

Суб'єктивна сторона правопорушення характеризується наявністю вини у формі прямого умислу.

Суб'єктом правопорушення може бути особа, якій виповнилося 16 років.





Дата публикования: 2015-01-23; Прочитано: 196 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...