Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стаття 211-6. Неподання відомостей про військовозобов'язаних і призовників



Неподання відомостей про всіх військовозобов'язаних і призовників, визнаних інвалідами незалежно від групи інвалідності, посадовими особами медико-соціальних експертних комісій, на яких покладено обов'язок подавати такі відомості у військові комісаріати, - тягне за собою накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

[У частину першу статті 211е внесено зміни згідно із Законом України № 55/97-BP від 07.02.97 p.]

[У частину першу статті 2II6 внесено зміни згідно із Законом України № 308/97-BP від 04.06.97p.]

Неподання посадовими особами державних органів реєстрації актів цивільного стану районним, районним у місті, міським чи міськрайонним військовим комісаріатам відомостей про зміну військовозобов'язаними і призовниками прізвища, імені, по батькові про внесення до актових записів цивільного стану змін про дату і місце їх народження, а також про випадки реєстрації смерті військовозобов'язаних і призовників - тягне за собою накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

[У частину другу статті 2II6 внесено зміни згідно із Законом України № 55/97-BP від 07.02.97p.]

[У частині другій статті 2116 деякі слова виключено згідно із Законом України № 308/97-BP від 04.06.97p.]

[У частину другу статті 2II6 внесено зміни згідно із Законом України № 2342-1І І від 05.04.2001 p.]

[У частину другу статті 2II6 внесено зміни згідно із Законом України № 1410-IV від 03.02.2004 р. J

Повторне протягом року вчинення порушення з числа передбачених частиною першою або другою цієї статті, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню, - тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

[У частину третю статті 2II6 внесено зміни згідно із Законом України № 55/97-BP від 07.02.97 p.]

[Кодекс доповнено статтею 2116 згідно з Указом Президії Верховної Ради УкраїнськоїРСР№ 2010-ХІвід 03.04.86р.]

Об'єктом цього правопорушення є суспільні відносини у сфері військового обліку військовозобов'язаних і призовників.

Об'єктивна сторона правопорушень, передбачених коментованою статтею, полягає у вчиненні таких діянь: а) неподанні відомостей про всіх військовозобов'язаних і призовників, визнаних інвалідами незалежно від групи інвалідності, посадовими особами медико-соціальних експертних комісій, на яких покладено обов'язок подавати такі відомості у військові комісаріати; б) неподанні посадовими особами державних органів реєстрації актів цивільного стану районним (міським) військовим комісаріатам відомостей про зміну військовозобов'язаними і призовниками прізвища, імені, по батькові про внесення до актових записів цивільного стану змін про дату і місце їх народження, а також про випадки реєстрації смерті військовозобов'язаних і призовників.

Суб'єктивна сторона правопорушення характеризується наявністю вини як у формі умислу, так і у формі необережності.

Суб'єктом правопорушення є посадові особи медико-соціальних експертних комісій та державних органів реєстрації актів цивільного стану.





Дата публикования: 2015-01-23; Прочитано: 185 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...