Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

http://www.pafw.pl



ФОНД ОСВІТА ДЛЯ ДЕМОКРАТІЇ (FED) – Адміністратор програми

Фонд, заснований у 1989 році з ініціативи польських опозиційних діячів та педагогів з Американської Федерації Вчителів є незалежною, неприбутковою неурядовою організацією і має статус суспільно корисної організації.

Метою FED є ініціювання, підтримка та впровадження освітньої діяльності яка слугує пропагуванню ідеї демократії та підготовці до праці з підтримки демократії а також до діяльності в демократичних інститутах. Фонд підтримує місцеві спільноти у діях з побудови громадського суспільства, а свої програми будує на фундаменті місцевих традицій та культури у співпраці з людьми різних національностей, релігій та політичних переконань. Фонд діє у Польщі а також за кордоном: у Східній Європі, Середній Азії та на Кавказі.

Галузі діяльності Фонду: 1. соціалізіція та демократизація шкіл. 2. громадянська активність та відповідальність. 3. глобальна солідарність.

Додаткову інформаціію про Фонд та його програми можна знайти в Інтернеті: www.edudemo.org.pl





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 173 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...