Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аплікаційні форми, які надійдуть після закінчення вищевказаного терміну, розглядатися не будуть



ФІНАНСОВІ УМОВИ:

Стипендія: oк. 1800 PLN на місяць. Додатково програма покриває такі витрати: вартість навчання, проживання в Польщі, страхування, білет до Польщі і на повернення, візові витрати, купівлю матеріалів і навчальних посібників. Стипендіатам видаються у тимчасове користування комп’ютери, які можуть стати їхньою власністю лише після повного виконання всіх умов програми навчання.

СТИПЕНДІАЛЬНА ПРОГРАМА ВКЛЮЧАЄ:

1. Урочисте відкриття Програми (середина вересня 2014 р.).

2. Підготовчо-інформаційний курс (10 днів).

3. Заняття у вищих навчальних закладах (два семестри) в провідних польських науково-академічних центрах: Варшава, Краків, Познань, Вроцлав, Люблін.

4. Підготовку семестрових і дипломних робіт.

5. Чотири інтеграційно-дидактичні зустрічі всіх стипендіатів.

6. Заняття з тематики анімації лідерів та індивідуального розвитку.

7. Професійне стажування (2-4 тижні), як правило після завершення програми навчання.

8. Урочисте завершення програми і церемонія вручення дипломів (наприкінці червня 2015 року у Варшаві).

ПАТРОНОМ ПРОГРАММИ є Лейн Кіркланд (1922-1999) – багаторічний лідер американських профспілок (AFL-CIO), член Ради директорів Польсько-американського фонду підприємництва, один з ініціаторів створення Польсько-американського фонду Свободи. У 80-х роках своєю участю та авторитетом надавав підтримку польській «Солідарності». Також з розумінням ставився та підтримував волелюбні і демократичні устремління інших народів Центрально-Східної Європи. За свою діяльність був відзначений найвищими нагородами, зокрема, американською «Медаллю Свободи» і польським «Орденом Білого Орла».

Контакти:

Фонд Освіта для Демократії
http://www.edudemo.org.pl

Програма Кіркланда

ul. Hoża 59 m. 1A, 00-681 Warszawa

E-mail: [email protected]

www.kirkland.edu.pl





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 171 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...