Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вставка елемента списку автотекста



1. Клацніть позицію з документі, куди потрібно вставити елемент списку автотекста.

2. Виберіть команду Автотекст у меню Вставка.

Щоб побачити повний список елементів автотекста, при виборі команди Автотекст утримуйте натиснутої клавішу SHIFT.

3. Якщо підміню містить список стилів абзаців (Звичайний, Вітання і т.п.), виберіть стиль, зв'язаний з потрібним елементом автотекста.

4. Виберіть ім'я потрібного елемента списку автотекста.

Ради

Для вставки елемента списку автотекста також можна використовувати наступну послідовність дій. Насамперед, включите автозавершение.

Включення і відключення автозавершения

1.Виберіть команду Автотекст у меню Вставка, а потім — команду Автотекст.

2.Установите або зніміть прапорець Автозавершение для автотекста і дат.

Якщо цей прапорець установлений, після введення декількох перших символів дати або елемента списку автотекста будуть з'являтися всплывающие подсказки, після чого можна автоматично завершити введення елемента або продовжити введення.

· Потім введіть у документ трохи перших знаків імені елемента автотекста. Щоб прийняти запропонований Microsoft Word елемент списку автотекста, натисніть клавішу ENTER або F3. У противному випадку продовжите введення.

· Якщо включено автоматическое определение языка, елементи списку в підменю Автотекст і на панели инструментов Автотекст відповідають мові тексту, на якому в даний момент коштує курсор. Наприклад, при введенні тексту французькою мовою в англійській версії Word у підменю і на панелі інструментів будуть відображатися елементи автотекста французькою мовою, а на вкладці Автотекст — на англійському. Для вставки елементів автотекста мовою поточного тексту, що вводиться, служить підменю Автотекст на панелі інструментів Автотекст. Для вставки елементів автотекста мовою використовуваної версії Word служить вкладка Автотекст.

Варто мати на увазі, що при вставці полючи «AutoText» з використанням діалогового вікна Параметри полючи (меню Вставка, команда Поле, кнопка Параметри) у діалоговому вікні Параметри полючи, як і на вкладці Автотекст, відбиває мова використовуваної версії Word, а не мова поточного тексту, що вводиться.

Зміна елемента списку автотекста

1. Вставте елемент списку автотекста у документ. Див. вище опис по вставке элемента списка автотекста.

2. Внесіть необхідні зміни.

3. Виділите змінений елемент списку автотекста.

Щоб зберегти елемент разом з форматированием абзаца, уключите знак абзацу (¶) у виділений фрагмент.

4. Виберіть команду Автотекст у меню Вставка, а потім — команду Створити.

5. Уведіть вихідне ім'я елемента списку автотекста





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 296 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...