Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 13. Множинність злочинів



Поняття множинності злочинів у кримінальному праві. Юридична характеристика множинності злочинів. Відмежуван-12


ня множинності злочинів від одиничних злочинів, що склада­ються з декількох діянь, від складних (складених) злочинів, від триваючих та продовжуваних злочинів.

Форми множинності злочинів. Підстави (критерії) виділен­ня окремих форм множинності злочинів. Проблеми системати­зації різних проявів множинності злочинів у науці криміналь­ного права. Форми множинності злочинів, що виділяються в КК України.

Повторність злочинів. Поняття повторності злочинів за КК України. Специфічні ознаки повторності злочинів. Відображен­ня повторності злочинів у Загальній та Особливій частинах КК України. Види повторності. Кримінально-правове значення по­вторності злочинів.

Сукупність злочинів. Поняття сукупності злочинів за КК України. Специфічні ознаки сукупності злочинів. Відмінність сукупності злочинів від конкуренції кримінально-правових норм. Види сукупності злочинів: ідеальна, реальна, реально-іде­альна. Кримінально-правове значення сукупності злочинів.

Рецидив злочинів. Поняття рецидиву злочинів за КК Украї­ни. Специфічні ознаки рецидиву злочинів. Відображення реци­диву злочинів у Загальній та Особливій частинах КК України. Види рецидиву: загальний, спеціальний, простий, багаторазо­вий, пенітенціарний. Кримінально-правове значення рецидиву злочинів та окремих його видів.

Поєднання в поведінці особи кількох форм множинності зло­чинів. Кримінально-правове значення такого поєднання.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 568 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...