Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

V. Обґрунтування висновків



Обміркувавши результати аналізу одержаних матеріалів, студент може приступити до найскладнішого етапу дослідження – обґрунтування.

Формування висновків із курсової роботи являє собою стислий виклад одержаних результатів по суті досліджуваної теми й окремих питань, що мають практичне значення та можливості застосування у практичній діяльності підприємства, на якому проводилося дослідження.

Перед тим як робити висновки, студенту потрібно ще раз перевірити завершеність кожної окремої частини роботи і доказовість аргументації загалом по всій роботі. Лише після цього потрібно формулювати висновки по суті досліджуваної теми, з окремих питань, що мають практичне значення і з використанням одержаних результатів. Висновки потрібно формулювати лаконічно, точно, не перевантажуючи їх цифровими даними і подробицями. Обґрунтування висновків потрібно робити по кожному розділу з узагальненням в кінці курсової роботи в розділі "Висновки".

Тому під час розробки пропозицій та рекомендацій щодо виконання конкретних завдань, вирішення окремих питань варто враховувати не тільки існуючі умови господарювання підприємства, а й ті зміни, які можуть відбуватися найближчим часом.

Висновки і рекомендації можуть бути спрямовані як на вирішення окремих теоретичних питань, так і проблем практичного значення. Доцільним було б також визначення ефекту від запровадження пропозицій або рекомендацій у практичну діяльність підприємства. Для цього студенту потрібно розрахувати та порівняти можливий ефект і обсяг витрат (трудових, матеріальних, грошових) на впровадження запропонованих рекомендацій. Поряд з економічним ефектом потрібно визначити соціальний.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 522 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...