Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання до контрольнИХ ТА ІНДИВІДУАЛЬНИХ робІт і рекомендації до їХ виконання



Згідно з навчальними планами студенти денної і заочної форми навчання напряму підготовки 6.030504 “Економіка підприємства” виконують в IV семестрі індивідуальну контрольну роботу № 1, в V семестрі індивідуальну контрольну роботу № 2. Домашня контрольна робота є засобом поточного контролю знань студентів. Її написання сприяє більш глибокому засвоєнню лекційного матеріалу, самостійному опрацюванню окремих питань теоретичного курсу а також набуттю навичок вирішення практичних завдань.

Контрольна робота містить такі види завдань:

1. Розкриття теоретичного питання (3-4 сторінки)

2. Розв’язання практичних задач ()

Контрольна робота повинна бути виконана у шкільному зошиті або машинним за допомогою комп'ютерної техніки (шрифт Times текстового редактора Word розміру 14 з полуторним міжрядковим інтервалом) способами на одній стороні стандартного аркуша білого однотипного паперу формату А4 (210x197 мм). На обкладинці роботи студент вказує вид роботи (контрольна робота), назву дисципліни, курс, групу, ПІБ студента та викладача, шифр залікової книжки, дата здачі роботи та особистий підпис студента.

Сторінки повинні бути пронумерованими. На першій сторінці подається зміст контрольної роботи з указуванням номерів початкових сторінок для кожного виду завдань. Виконання кожного завдання починається з переписування його умови та вихідних даних.

Наприкінці роботи наводиться список використаної літератури (не менше п’яти джерел), проставляються дата виконання роботи та особистий підпис студента.

Готову контрольну роботу студент подає на кафедру згідно з затвердженим графіком. Викладач кафедри рецензує роботу та повертає студенту заповнену рецензію, яка є допуском студента до складання іспиту з дисципліни. При наявності серйозних помилок студент повинен допрацювати завдання та повторно надати контрольну роботу на перевірку.

Теоретичне питання контрольної роботи з дисципліни обирається за порядковим номером прізвища студента в списку групи.

Для розв’язання задач:

Знак * - стоїть замість останньої цифри залікової книжки студента

Знак? - стоїть замість передостанньої цифри залікової книжки студента





Дата публикования: 2015-01-09; Прочитано: 306 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...