Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні положення. Курсовий проект є самостійною, науково-практичною роботою студента, що підводить підсумки набутих ним знань



Курсовий проект є самостійною, науково-практичною роботою студента, що підводить підсумки набутих ним знань, вмінь та навичок із дисципліни "Охорона і раціональне використання атмосферного повітря" та виконується з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентом за час навчання, їх застосування в розробці та проведенні екологічного моніторингу стану атмосферного повітря.

У пояснювальній записці до курсового проекту студент повинен засвідчити, що він оволодів необхідними теоретичними знаннями та навичками їх практичного застосування в конкретних заданих умовах. У зв'язку з цим робота виконусться згідно із завданням викладача, який передбачає вихідні дані, згідно з якими студент розробляє методику проведення моніторингу стану атмосферного повітря з врахуванням законодавчих актів та нормативних документів, проводить відповідні кореляційні та регресійні розрахунки, робить висновки про екологічний стан та формулює пропозиції для його покращення чи стабілізації.

Виконання курсового проекту передбачає:

- поглиблення, розширення та систематизацію теоретичних знань і практичних навичок, отриманих студентом за період вивчення дисципліни;

- оволодіння методиками теоретичного та експериментального дослідження при проведенні еколого-моніторингових робіт;

- розвиток вмінь та навичок в проведенні самостійних аналітичних робіт;

- оволодіння методами та формами їх виконання;

- визначення стану підготовки студента для самостійної роботи, викладу матеріалу та вміння захищати свою роботу перед викладачем.

Головне завдання майбутнього еколога з цієї дисципліни - рекомендувати правильно підібрану методику проведення моніторингу стану атмосферного повітря, вміти оцінювати екологічний стан певної території і передбачати наслідки антропогенного впливу на навколишнє середовище даного промислового об’єкту.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 157 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...