Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кількість і площа приміщень для особистої гігієни жінок



Кількість працюючих жінок Кількість кабін Площа приміщень, м2
понад 50   5,84
понад 100   9,68

8. Приміщення для ручних ванн влаштовують із розрахунку 1 ванна на 10 осіб при кількості працюючих із вібруючим інструментом понад 100 осіб у найбільш численній зміні, а при меншій кількості працівників такі ванни обладнують в умивальних. У приміщеннях для ручних ванн установлюють вішаки для спецодягу, крісла або лавки, гачки для рушників.

9. Приміщення для обігріву працівників повинні мати площу не менше 8 м2 і розраховуються виходячи з загальної кількості працюючих в найбільш численній зміні, при нормі 0,1 м2 на 1 працівника.

Приміщення для обігріву повинні бути максимально наближені до робочих місць та обладнані пристроями для обігрівання ніг та рук, підсушування рукавиць, (бойлер або кип’ятильник), гачками для одягу, лавками або табуретками (з розрахунку один гачок і 0,5 м лавки або табуретка на кожного працівника), умивальником для миття склянок і шафою для їх зберігання.

10. Пункти харчування - їдальні та буфети - необхідно розміщувати в спеціально обладнаних для цієї мети приміщеннях на відстані не більше 300 м (при тривалості обідньої перерви 30 хвилин) і не більше 600 м (при тривалості обідньої перерви 1 година). В їдальнях та буфетах повинні бути крани для миття рук із розрахунку
1 кран на 50 посадочних місць. Кількість посадочних місць визначається в залежності від кількості працюючих у найбільш численній зміні.

11. При кількості працюючих на будівельному майданчику понад 300 осіб повинен бути організований фельдшерський здоровпункт (табл. 1.9).

Таблиця 1.9





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 319 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...