Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Форма підсумкового контролю успішності навчання



Форми контролю і системи оцінювання здійснюються відповідно до вимог програми з дисципліни та Положення «Про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах» (наказ Міносвіти України від 2 червня 1993 р. №161), Тимчасового Положення про організацію навчального процесу в кредитно-модульній системі підготовки фахівців, затверджене наказом МОН України від 23.01.2004 р. №48 та Тимчасової Інструкція з оцінювання навчальної діяльності студентів про впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу (лист МОЗ України від 16.06.2005 №08.01-22/1258) та рекомендовані зміни до тимчасової інструкції з оцінювання навчальної діяльності (лист МОЗ України від 21.01.2008 №08.01-22/65).

Оцінка з дисципліни визначається як сума оцінок поточної навчальної діяльності (у балах), що виставляються на кожному навчальному занятті за відповідною темою та кількістю балів за виконання індивідуальних завдань студентом (контрольної роботи).

Кількість тем практичних навчальних занять не передбачає окремого навчального заняття для приймання дифзаліку.

Результати складання дифзаліку оцінюються за традиційною чотирибальною шкалою: «5», «4», «З», «2» та у балах.

Самостійна робота студентів, яка передбачена в темі поряд з аудиторною роботою, оцінюється під час поточного контролю теми на відповідному занятті та при перевірці контрольних робіт. Бали за індивідуальну (контрольну) роботу нараховуються студентові лише при успішному її виконанні та захисті. Кількість балів, яка нараховується за виконання контрольної роботи, залежить від якості її підготовки (див. нижче), але становить не більше 100 балів. Вони додаються до суми балів, набраних студентами за поточну навчальну діяльність.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 548 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...