Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРЕДМОВА. Навчальний посібник складено відповідно з програмою курсу «Організація обліку» з метою надання допомоги студентам у вивченні теоретичного матеріалу та



Навчальний посібник складено відповідно з програмою курсу «Організація обліку» з метою надання допомоги студентам у вивченні теоретичного матеріалу та придбання відповідних практичних навичок.

Посібник складається з чотирьох частин.

У першій частині охарактеризовано організацію бухгалтерського обліку на підприємстві, зокрема сутність організації бухгалтерського обліку, а також вибір форми організації обліку та порядок приймання - передачі справ при зміні бухгалтера.

У другій частині висвітлено організацію бухгалтерського обліку активів підприємств, наведено організаційні засади бухгалтерського обліку активів підприємств, а також розглянута організація документування операцій з оборотними та необоротними активами.

Третя частина націлена на організацію бухгалтерського обліку пасивів, а саме на документування операцій з обліку власного капіталу та зобов'язань.

У четвертій частині наведено організацію бухгалтерського обліку доходів, витрат і результатів діяльності підприємств.

Під час комплектації посібника були використані книги відомих вчених, а саме: Бутинця Ф.Ф., Сопка В.В., Пушкар М.С. та інших, за це ми дуже вдячні.


ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НА





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 362 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...