Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 6. 1. Визначте джерела вібрації у торгівлі, ресторанному бізнесі та хар­­чових виробництв



1. Визначте джерела вібрації у торгівлі, ресторанному бізнесі та хар­­чових виробництв.

2. Охарактеризуйте вплив вібрації на людину.

3. Назвіть заходи боротьби з вібрацією.

Завдання 7

1. Назвіть джерела випромінювання у торгівлі, ресторанному біз­несі та харчових виробництв та їхні види.

2. Охарактеризуйте вплив випромінювання на людину.

3. Назвіть засоби захисту від випромінювання.

Завдання 8

Використовуючи нормативні документи з охорони праці, визначте перелік важких робіт та робіт зі шкідливими та небезпечними умова­ми, на яких забороняється застосування праці жінок у галузях ін­дустрії:

– металообробна;

– текстильна і легка промисловість;

– чорна металургія.

Завдання 9

Використовуючи нормативні документи з охорони праці – Наказ МОЗ і Держнагляду охорони праці від 23.09.1994 р. № 263/121, ви­значте перелік робіт, де є потреба у професійному доборі.

Завдання 10

Використовуючи нормативні документи з охорони праці, визначте перелік робіт зі шкідливими та небезпечними умовами праці, на яких забороняється застосування праці неповнолітніх у галузях: машино­будування і металообробна; текстильна промисловість; торгівля, ре­сторанна справа, харчове виробництво.

Завдання 11

За даними таблиці визначте індекс умов праці в магазинах А і Б, порівняйте їх і дайте пропозиції щодо впровадження заходів з поліп­шення умов праці (див. тему 6).

Таблиця 11





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 294 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...