Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Р.М. Тригуб



(Київський національний університет будівництва і архітектури)

Даний навчально-методичний посібник розроблений у рамках проекту Tempus-Tacis IEP 10750-1999 «INDUSTMENT» для центрів дистанційної освіти Київського національного університету будівництва
і архітектури (КНУБА) і Харківського державного технічного університету будівництва і архітектури (ХДТУБА).

У посібнику викладені основні положення щодо організації діяльності служби охорони праці на підприємстві, проведення атестації робочих місць, оцінки рівня безпеки виробничих систем і визначення величини страхових тарифів при страхуванні працюючих від нещасних випадків і профзахворювань. Окрема глава присвячена питанням створення і функціонування системи управління охороною праці, що дозволяє перевести профілактику травматизму на якісно новий, більш високий дотравматичний рівень.

Робота захищена правом інтелектуальної власності. Зберігаються всі права, що звідси випливають, зокрема, право на копіювання і поширення, а також право на переклад і друк, у тому числі і при вибірковому використанні. Жодна частина даної роботи ні в якій формі (друк, фотокопія, мікрофільмування або інші процеси) чи за допомогою електронної системи не може відтворюватися, оброблятися, копіюватися або поширюватися без письмового дозволу центрів дистанційної освіти КНУБА і ХДТУБА.

© Вільсон О.Г., Тригуб Р.М., 2002

© Центр дистанційної освіти КНУБА, 2002

© Центр дистанційної освіти ХДТУБА, 2002

© Макет обкладинки, Смірнова О.В., 2002





Дата публикования: 2015-01-14; Прочитано: 309 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...