Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Робота у робочому полі



З обраних елементів будується структурна схема системи та задаються зв’язки між елементами . Зв’язки задаються курсором з натиском на ліву кнопку миші від виходу попереднього елемента до входу наступного. Зв’язок встановлюється по зеленому світлофору з відпусканням лівої кнопки миші. При необхідності перевіряються матриці А.В.С.D векторно – матричної моделі та проглядаються результати на обзорному екрані. Результати можна спостерігати також на робочому графічному екрані. На екрані натиском на прямокутну кнопку у правому верхньому куту обирається “ Часова залежність” або “Амплітудний спектр “ . Обираються час спостереження, масштаб та крок розрахунків. Число графіків дорівнює числу встановлених виходів. Натиском на кнопки.... обирається або інтегральна крива, або фазова площина.

Натиском на кнопку “Статистика” обирається режим фіксації:

“Середнє значення”

“ Середнє квадратичне”

“ Середнє квадратичне відхилення”

“ Квадратична інтегральна оцінка”





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 222 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...