Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Дослідження впливу параметрів системи на мінімум середньоквадратичної похибки



Призначення: Лабораторні дослідження націлені на закріплення знань основ аналізу системи керування, які знаходяться під впливом випадкових впливів, надання вмінь застосування спектральних методів для розрахунку середньо-квадратичних похибок та впливу параметрів системи на мінімум середньо-квадратичних похибок.

Ціль роботи: Визначення статистичних характеристик діючих сигналів та впливу параметрів системи керування на статистичні характеристики та мінімум середньо-квадратичних похибок.

Значення систематичних характеристик корисного сигналу G(t) та завади N(t) обираються згідно таблиці варіантів

У лабораторній роботі необхідно:

- Відносно заданих статистичних характеристик корисного сигналу та завади визначити та побудувати кореляційні функції та інтегральної щільності корисного сигналу та завади.

- Розрахувати кореляційни функції та інтегральні щільності складових вихідного сигналу, відносно корисного сигналу та завади.

- Визначити залежності середньоквадратичної похибки та її складових та від параметрів САК Кр та То

- Виконати експериментальну настройку параметрів Кр та То які мінімізують величину СКВ.

Висновок. Відповідно теоретичним розрахункам та обробки експериментальних досліджень зробити висновки згідно обраних цілій дослідження


Тема 3.6 Керованість та спостережливість динамічних

об’єктів та систем керування





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 207 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...