Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 5. Управління прибутком



36. Економічна суть прибутку. Характеристика прибутку як економічної категорії. Чинники, що впливають на формування прибутку. Роль прибутку в ринковій економіці.

37. Види прибутку. Прибуток від основної операційної діяльності. Прибуток від операційної діяльності. Прибуток від фінансово-інвестиційної діяльності. Прибуток від звичної діяльності до оподаткування. Прибуток від надзвичайної діяльності. Прибуток оподаткування. Прибуток після оподаткування. Чистий прибуток підприємства. Нерозподілений прибуток.

38. Суть управління прибутком на підприємстві. Мета управління прибутком. Основні задачі управління прибутком. Основні функції управління прибутком підприємства.

39. Управління прибутком в процесі основної операційної діяльності. Основні чинники, що впливають на формування прибутку від основної операційної діяльності. Використання маржінального методу в процесі управління прибутком. Визначення цільової планової суми чистого прибутку від основної операційної діяльності. Визначення прибутку від інших видів господарської діяльності.

40. Система заходів, сприяючих зростанню прибутку підприємства. Методи максимізації прибутку. Операційний леверідж. Управління витратами і цінами в процесі формування прибутку підприємства.

41. Управління використанням прибутку підприємства. Визначення чистого прибутку підприємства. Податкова політика і її оптимізація. Розподіл чистого прибутку підприємства.

42. Формування основних фондів підприємства. Чинники, що впливають на формування фондів підприємства. Використання фондів підприємства.

43. Дивідендна політика і її вплив на ринкову вартість підприємства. Капіталізація прибутку і її значення для зростання ринкової вартості підприємства.





Дата публикования: 2015-01-13; Прочитано: 166 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...